Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Återträff med lunch och "Börssnack" för dig som deltagit i Aktiespararnas webbsända event under våren. Intresseanmälan.

  Intresseanmälan Återträff med temat aktier& fonder i höst. Riktad till dig som deltagit i Aktiespararnas webbsända event, Stora Fondkvällen, Aktiedagar och Småbolagsdagen denna vår. Anmälan till Återträff senast 200614 kl. 18.00 via kagkonsult@telia.com

  Delta i webbsända event med presentationer av fondbolag och företag i vår och besök sedan en lokal Återträff i Boden under hösten.

  Vi samlas för diskussioner kring aktiemarknaden, olika börsbolag och fonder under vår Återträff, med utgångspunkt främst från de bolag och fonder som presenterats under de webbsända eventen april-juni månad 2020.

  Detaljer när det gäller arrangemang on-line, läs mer på Aktiespararnas hemsida, vissa event kräver anmälan.

  Anmälan är obligatorisk till Återträffar och kan endast ske via mail-adress ovan, senast på utsatt datum. Ange kontaktuppgifter i anmälan och märk ditt mail "Återträff webbsända event".

  Anmälda kommer att kontaktas i höst med information om tid och plats för Återträff under september månad. Träffen kommer att äga rum under en lunch på central restaurang i Boden, kostnad som anges är preliminär och avser förtäring som beställes och betalas individuellt.

  Vi arrangerar även Återträffar i samband med andra arrangemang och utbildningar on-line, läs mer på Bodenavdelningens lokala hemsida.

   

  Välkomna!

   

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.