Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Återträff och VIP-Aktielunch för deltagare i utbildningar lokalt i Boden och on-line. Intresseanmälan! Återträffen kommer att äga rum efter sommaren till följd av Corona!

  Öppet för medlemmar i lokalavdelningen som deltagit i utbildningar lokalt och on-line senaste året. Lokalavdelningen bjuder på lunch. Begränsat antal platser. Anmäl dig via formulär på denna sida alt. via mail till kagkonsult@telia.com senast 22/3-20.

  Detta event är öppet för medlemmar i Lokalavdelningen Boden som deltagit i Workshops eller TA- skolan on-line 2019-2020 alternativt varit deltagare under utbildningen "Grundkursen i Aktiekunskap" förra året. 

  Återträffen kommer att skjutas upp till efter sommaren 2020, detta till följd av Corona- problematiken. På detta sätt hoppas vi också få anmälda deltagare från nästa anmälningstillfälle i juli 2020.

  Detta arrangemang är också öppet för de medlemmar som kommer att delta i Grundkurs och Fortsättningskurs inom TA våren 2020.

  Under året 2019 och våren 2020 har ett antal utbildningar on-line med Ingemar Carlsson presenterats i lokalavdelningen.

  Ingemar Carlsson planerade också besöka lokalavdelningen Boden och håller en föreläsning i slutet av april månad denna vår, tyvärr är det besöket nu inställt till följd av Corona. Hans besök presenteras separat på vår hemsida, läs mer om det tänkta programmet där.Vi hoppas på ett nytt besök av Ingemar i höst eller våren 2021.

  Men TA-kurser och Workshops med Ingemar fortsätter hela våren fram till början av juni månad.

  Utbildningen i Teknisk analys hösten 2019, den så kallade TA-skolan avslutar sitt sista delavsnitt av Fördjupningskursen i januari 2020.

  Därefter startar och pågår en ny utbildningsserie on-line inom Teknisk analys under hela våren 2020.

  Ett antal Workshops, också med temat Teknisk analys, äger rum kvällstid med start i januari månad och avslutning i början av juni, allt arrangerat via webben våren 2020.

  Läs mer på vår lokala hemsida, där presenteras de olika arrangemangen utförligare.

  Vi bjuder nu in alla  medlemmar i lokalavdelningen Boden som deltagit i utbildningens olika delar till VIP-träff under en lunch med " Börssnack".

  Vi diskuterar  börsläget och presenterar en Aktietävling med utgångspunkt från innehållet i TA-skolan.

  Tidangivelsen på denna sida avser sista dag för anmälan. Preliminärt kommer Återträff / Återträffar att äga rum på Opalens konditori eller Hotell Bodensia, troligen någon gång i början av hösten beroende på önskemål från de anmälda, och vilka kurser de deltar i, men datum är inte klart och kan komma att ändras. Anmälda kontaktas med information.

  Har du deltagit i TA- skolan eller Workshops, men inte blivit medlem ännu? Du kan enkelt teckna ett medlemskap, och därmed få möjlighet att delta i detta event och ta del av alla förmåner som medlemskapet ger, läs mer på Aktiespararnas hemsida www.aktiespararna.se

  Anmäl dig till detta event via formuläret på denna sida, eller via mailadress ovan, när du tecknat ditt medlemskap och senast den 22 mars 2020 klockan 18.00. Vi kontaktar alla anmälda med information. Ange dina kontaktuppgifter och medlemsnummer. Sänder du in anmälan via mail ange "Återträff 22/3-20 " i mailet. Deltagande i Återträffar kräver ett pågående medlemskap i Aktiespararna.

  Medlemskapet i Aktiespararna kostar endast från 49 kronor per månad! Du får en rad rabatter och kan delta i en mängd kostnadsfria utbildningar och event runt om i landet. Läs mer på hemsidan www.aktiespararna.se om vad som ingår i medlemskapet.

  Antal platser är mycket begränsat, och några deltagare har redan på förhand anmält intresse att delta  så först till kvarn gäller..............

  Anmälan stänger när detta event är fullbokat. Anmälda bokas in i turordning utifrån tidpunkt för anmälan.

  Välkomna!

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.