Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Bättre aktieaffärer med hjälp av teknisk analys! Utbildning med börsproffset Anders Haglund!

  Nybörjarkurs & fortsättningskurs i teknisk analys, samt genomgång av Aktiespararnas analysprogram "Hitta kursvinnare" för tillämpning. Både Teori & Praktik med börsproffset och tradingcoachen Anders Haglund!

  Vi fortsätter med de populära utbildningsprogrammen, med start 17 & 19 september ”bättre affärer med hjälp av teknisk analys”, med tradingcoachen Anders Haglund, både nybörjarkurs och fortsättningskurs. 

  17 september nybörjarkurs & 19 september fortsättningskurs(Har du redan kännedom om teknisk analys och använder Hitta kursvinnare i din analys, så kan du anmäla dig till fortsätnningskursen 19 september i stället)

  Bli medlem i Aktiespararna. Som medlem i Aktiespararna får du rabatt på samtliga utbildningar. Ordinariepris 1498:-/utbildning och för medlem i Aktiesparana 1195:-/ utbildning. Om du anmäler dig till båda kurserna får du 10% rabatt på samtliga utbildningar, meddela vid anmälan. Obs! Skriv i anmälan vilken utbildning du vill gå.

  Se också exempel hur man via teknisk analys kan bekräfta en vändning upp eller ned via en klassisk köpsignal s.k. gyllne kors, vilket Anders bl.a. kommer gå igenom under utbildningen.

  Nybörjarkurs-17 september, 17.30-21.30

  Anders Haglund kommer i nybörjarkursen gå igenom grunderna i teknisk analys och lära ut om köp- och säljsignaler, formationer, trender och indikationer med mera. Anders förklarar också hemligheterna bakom att olika tekniska formationer och signaler bildas. Sedan avslutar vi med en introduktion i hur man kan använda Aktiespararnas dataprogram ”Hitta kursvinnare” för att göra teknisk analys. I kursen kommer vi även ta upp alternativa gratisprogram som inte är lika avanserade som programmet "Hitta kursvinnare", men kan fungera som komplement, som brukar finnas tillgänglig hos din nätmäklare.

  I priset ingår kursmaterial samt något att äta och dricka.

  På kursen kommer vi gå igenom:

  • Köp- och säljsignaler
  • Formationer
  • Trender
  • Indikatorer
  • Dagsaktuell teknisk analys av OMXS30 och utvalda aktier

  I priset ingår:

  • 3 timmar undervisning.
  • Genomgång av analysprogrammet ”Hitta kursvinnare” för att göra teknisk analys i praktiken. Som medlem i Aktiespararna gäller fri tillgång till programmet i 90 dagar.

  Fortsättningskurs-19 september, 17.30-21.30

  I fortsättningskursen går vi igenom och diskuterar praktiska exempel på teknisk analys och strategier. Du får också lära dig vad som krävs för att bli en framgångsrik trader. Och vad du måste veta om riskhantering! Om du inte gått nybörjarkurs, så är du van att använda teknisk analys i dina affärer.

  Vi kommer att utgå ifrån Aktiespararnas analysprogram Hitta kursvinnare. Kursen lämpar sig bäst för dig som gått vår grundkurs i teknisk analys eller har motsvarande kunskaper.

  På kursen kommer vi gå igenom:

  • Stop losser
  • Positionshantering
  • Vad som krävs för en framgångsrik tradingverksamhet
  • Hur proffs använder teknisk analys i systematiska aktieförvaltning

  I priset ingår:

  • 3 timmar undervisning.
  • Genomgång av analysprogrammet ”Hitta kursvinnare” för att göra teknisk analys i praktiken. Som medlem i Aktiespararna gäller fri tillgång till programmet i 90 dagar.

  Vi håller till centralt nära tunnelbanestation Rådmansgatan.

  Kursen arrangeras i samarbete med Tradingcoachen Anders Haglund. För frågor är du välkommen att mejla info@tradingcoachen.se eller ringa Anders Haglund på 0739 57 04 73

  Utvärdering från kursdeltagare.

  Hej Anders,

  För mig var det en utmärkt kurs, på rätt nivå. Jag uppskattade speciellt din underhållande förmåga att pedagogiskt levandegöra kurvorna och figurerna med exempel som ”då vaknar köparna, som tidigare missade….” Då tröttnade….”Då hade de inga pengar …”

  Jag gillar den sortens förenklingar, som för tankarna i rätt riktning.

  För mig var kursen en 10:a och jag har redan anmält mig till fortsättningskursen, som går av stapeln redan idag.

  Jag ser fram emot kvällen

  Hälsningar

  Lasse Wessman

  Hej,

  Stort tack för en toppenkväll, fullmatad med nyttiga kunskaper! Du är så engagerad och ger oss deltagare så mycket pepp och inspiration till att bli bättre på det vi gör. Känner att jag står och ”stampar” och behövde verkligen denna coaching kväll. 

  För två år sedan var jag helt nybörjare i denna spännande värld, men lever efter mottot att ”det är aldrig försent att lära sig nytt.” Jag var nog lite naiv i början och trodde det skulle vara lite enklare, bara att läsa lite böcker och gå kurser! Men så mkt psykologi som styr våra våra val trodde jag nog inte! 

  Och nu blir nästa steg att verkligen få till min tradingdagbok.

  Bra lokal och liten grupp var ett stort plus för mig.

  Så för mig blir det en stor fantastisk 10:a

  Till vänner: Gå kursen! En investering i din tradingverksamhet :)

  Trevlig helg!

  Med vänlig hälsning

  Inger Boijertz

  Hej Anders!

  Klart jag rekommenderar kurs till mina vänner. 

  Kurs utvärdering klar 10 poäng. Har börjat föra tradingdagbok.

  Ha det så gott!

  Mats Nyberg