Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Bättre optionsaffärer med hjälp av teknisk & fundamental analys! Utbildning 3 juni med börsproffset Anders Haglund!

  Lär dig optimera skötseln av din aktieportfölj med optionshandel! Kursen är till för dig som har viss vana att handla med aktier men som vill ha kunskap hur detta kan förbättras med hjälp av optionshandel.

  På kursen får du lära dig grunderna i hur optioner fungerar. Vilka slags optioner det finns. Vad det innebär att äga eller utfärda optioner. De vanligaste optionsstrategierna. När och hur du ska handla med optioner. Och när och hur du inte ska göra det ... 

  Desutom vad man kan göra vid olika typer av scenarios. Till exempel hur man snabbt och enkelt kan ändra riskprofilen på sin aktieportfölj. 

  Du får också lära dig:

  - Hur du kan kombinera den fundamentala analysen med optionshandel. Till exempel hur man kan agera med optioner om man tycker att en aktie är undervärderad.

  - Hur du kan kombinera den tekniska analysen med optionshandel. Till exempel hur man kan agera med optioner om en aktie kommit upp till ett starkt motståndsområde.

  - Hur man kan skydda sin aktieportfölj mot börskrascher.

   Som medlem i Aktiespararna får du rabatt på utbildningen. Ordinariepris 1799:- och för medlem i Aktiesparana 1399:-Bli medlem i Aktiespararna.

  Vi kommer att utgå ifrån Aktiespararnas analysprogram Hitta kursvinnare. Kursen lämpar sig bäst för dig som gått vår grundkurs i teknisk analys eller har motsvarande kunskaper.