Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Beijer Alma och Spiltan Fonder

  VD Henrik Perbeck presenterar Beijer Alma. Emelie Taube, ansvarig för Institutionella Investerare och Hållbarhetsfrågor presenterar Spiltan Fonder.

  wysiwyg_image

  Beijer Alma är en internationell, börsnoterad industrigrupp med inriktning på komponenttillverkning och industrihandel. Bolagets viktigaste mål är att skapa mervärde för dess kunder, aktieägare, samarbetspartners och medarbetare. Dessa mervärden måste man skapa utan att kompromissa med ambitionerna kring kvalitet och hållbar utveckling.

  wysiwyg_image

  Spiltan Fonder startades år 2002 med 10 kunder som tillsammans placerade 10 miljoner kronor i två fonder. Drivkraften bakom att starta ett nytt fondbolag var viljan att ge Sveriges fondsparare ett bättre alternativ. Stolta kan nu Spiltan Fonder konstatera att det är fler och fler som vill spara i bra fonder med inriktning på Sverige, och sedan 2016 även globalt, både vad gäller aktie- och räntemarknaden. Det tillsammans med fondernas under åren uppnådda förvaltningsresultat och erhållna utmärkelser gör att Spiltan fonder fortsätter växa. Extra stolta är bolaget över att bli utsedda till Årets Fondbolag 2017 av Privata Affärer.

   

   

  Lättare förtäring serveras i pausen.

  Utlottning av fina priser.

  Missa inte detta tillfälle.

  Välkommen!

   

  Anmälan på formuläret nedan/ till höger eller till tel. 08-717 88 67. Vänligen glöm ej att avanmäla om Du får förhinder.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.