Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Bilda ditt eget investmentbolag! -FULLBOKAT

  Mycket välkomna till en träff med Gunnar Ek fokuserat på hur man kan lägga upp en värdepappersportfölj likt ett investmentbolag!

  Gunnar Ek håller en heldagskurs hur man bildar sitt eget investmentbolag för medlemmarna i Aktiespararna Stockholm Syd-Globen. Gunnar kommer förklara allt ifrån hur man marknaden ser ut just nu och hur man kan analysera denna, till praktiska tips på vilka informationskällor man bör använda och tillvägagångssätt för att bygga ett långsiktigt hållbart investmentbolag. Träffen fokuserar på hur man bygger en investment-portfölj till skillnad från bolagisering av ett investmentbolag.

  Oavsett om du precis har börjat att bygga din aktieportfölj eller vill förbättra din befintliga strategi så har Gunnar goda råd för att minimera risk och skapa en god avkastning över tid. Det är få som kan mäta sig med den personliga erfarenhet som Gunnar Ek besitter som mångårigt verksam i Aktiespararna i många olika positioner t.ex. tillförordnad VD, Chef för Bolagsbevakningen och Bolagsbevakare på över 2 000 bolagsstämmor under 40 år. Gunnar bevakar ca 200 stämmor per år och har kontinuerligt ett vakande öga på marknaden och bolagen och är en röst till skydd för den lilla aktieägaren mot vanskötsel och missbruk.

  Träffen hålls på Hotel Park Inn i Hammarby Sjöstad och det serveras fika och lunch (självkostnadspris för lunchen) under dagen. Mycket välkomna till en träff där mycket kunskaper och erfarenheter delas och där vi får möjlighet att växa som investerare och dela vår kunskap i gruppen under dagen!

  Ordinarie pris: 2 000 SEK
  Pris för medlemmar i Aktiespararna: 500 SEK

  Medlemsnummer skall anges vid anmälan (medlemsnumret står på medlemskortet som skickas ut årligen med inbetalningskortet).

  Pga problem med kontanthantering så betalas avgiften för kursen till plusgirokonto 574305-9. Märk betalningen med Stockholm Syd/Globen 341 + fullständigt namn så att vi kan känna igen er inbetalning (plusgirokontot delas med flera lokalföreningar). Betalningen ska vara oss till handa senast måndagen den 20 januari.

  Anmälan är bindande och avgiften ej återbetalningsbar.

  • Datum:            8:e februari 2020
  • Tid:                  09:00-17:00
  • Plats:               Hotel Park Inn Hammarby Sjöstad / Stockholm

  Mycket välkomna!
  Styrelsen för Aktiespararna Stockholm Syd-Globen

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.