Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Bli rik och fri med aktier! med Arne "Kavastu" Talving, Marcus Hernhag och Jan Sterner!

Två börsgiganter på samma scen - Marcus Hernhag och Arne "Kavastu" Talving. De har en sak gemensamt: de började med två tomma händer men med en stark vilja att förändra sin ekonomi. Idag har de byggt upp rejäla förmögenheter på aktiemarknaden.

Arne "Kavastu" Talving låg på en strand i Thailand när han fick idén om att bli ekonomiskt oberoende. Marcus Hernhag började som aktieskribent redan som ungdom. Deras resor är mycket olika, men deras budskap är klart och tydligt: det är enkelt att bli miljonär. Det är inte alls så svårt som du tror - om du själv vill, förstås. 

Alla tips finns detaljerade i deras bok "Bli rik och fri med aktier" och nu kommer de till Aktiespararna Stockholm Norrort och berättar om sina erfarenheter. Självklart kommer de även att dela med sig av vad de ser på börsen just nu. Under kvällen kommer vi att lotta ut ett antal böcker till deltagare, och du kommer även att kunna köpa ett signerat exemplar av boken till förmånspris.

Jan Sterner är journalist, tidningsmakare, mediakonsult, programledare och bokförläggare. Startade som allmänreporter och ekonomireporter på Expressen under 1970-talet. Därefter på Veckans Affärer och blev tidningens förste korrespondent i New York. Tidigt 1980-tal startades förlaget Ekonomijournalisterna bl a tillsammans med kollegerna Magnus Briggert, Jan Martinsson och Lars Torekull. Med Sterner som chefredaktör för tidningen Dina Pengar. Under 2000-talet har Sterner fortsatt i egen verksamhet inom ekonomijournalistik, medierådgivning och förlagsverksamhet. Tillsammans med Magnus Briggert och Henrik Frenkel driver Jan Sterner även nätverket Privata Investerares Club, PIC med ca 1 800 medlemmar.

Fråga dig själv: har du verkligen råd att missa denna kväll?

 

Program

17.45 Registrering, entréavgift samt lottsedel

18.00 Inledning, välkomna

18.10 Jan Sterner, kvällens moderator och informerar om aktieböcker

18.20 Kavastu Talving, hur man blir en vinnare på börsen

19.30 Fika (ingår i entreavgiften)

19.45 Marcus Hernhag, dagens aktiemarknadsanalys, vad ska man satsa på

20.30 Sammanfattning av kvällen och lottdragning (böcker)

20.40 Bokförsäljning och personliga samtal med föreläsarna

21.00 Avslutning

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.