Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Börs och aktiesnack med Marcus Hernhag, 10 Juni webbsänt

  Varmt välkommen till en spännande kväll med diskussion och genomgång av intressanta aktier på börsen.

  Ta tillfället och få Marcus analys och syn på en viss aktie genom att delta på denna matnyttiga webbsända aktie, börssnack/utbildning.

  Marcus Hernhag investerare och författare till en rad populära böcker med flera olika framgångsrika investeringsstrategier på aktiemarknaden. Marcus är även välkänd mångårig analytiker och skribent på Privata affärer.

  Efter anmälan är du välkommen att maila oss på hisingen.aktiespararna@gmail.com om förslag på intressant aktie eller andra aktierelaterade frågor som du skulle vilja ha Marcus syn på.

  Du tar del av föreläsningen via din dator. Instruktioner om hur detta går till får du senast den 9 juni via mail. Det krävs inga komplicerade program och det går bra att ställa frågor till föreläsaren via en chatt.

   

  Kostnad  80 kr för medlem i Aktiespararna och 100 kr för icke medlem.

  Anmälan görs på vår hemsida senast onsdag 3:e juni. Glöm inte att sedan betala in avgiften!  Deltagaravgiften skall, inom fem dagar efter att du anmält dig, betalas in till BG 622-2830.

  Referens: "10 Juni ditt namn och ev. gästs namn".

  Behöver du kontakta oss nås vi på mailadress hisingen.aktiespararna@gmail.com eller på telefon 0704-833006 Mikael Briland.

  VARMT VÄLKOMMEN!

  Aktiespararna Göteborg Hisingen

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.