Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Börskväll i Stockholm 12 mars

  wysiwyg_image

  Välkommen till Aktiespararnas Börskväll!

  Vi har bjudit in ett gäng mycket spännande bolag och vd:ar. Kom och lyssna på:

  Oscar Engelbert, vd och huvudägare för Oscar Properties. Bolaget har varit i centrum för vinterns bostadsfrossa och har fallit med 50 procent på börsen. Hör Oscar berätta om vad som händer på fastighetsmarknaden, och hur bolaget ska klara sig igenom krisen.

  Torsten Jansson, vd för och grundare av New Wave Group, är en entreprenör i Kamprads anda. Hans lilla källarföretag som tryckte t-shirts hemma i Bohuslän, har vuxit till en mångmiljardskoncern inom profilkläder, sport & fritid, och naturligtvis Orrefors och Kosta Boda.

  Allison Kirkby, vd för Tele2, inledde året med att komma med ett kanonresultat, utklassa konkurrenten Telia, köpa upp kabeloperatören Com Hem, och sedan överraskande stiga av vd-rollen. Hör henne berätta historien om storaffären.

  Anders Nilsson, vd på Com Hem, blir uppslukad av Tele2, men själv kniper han vd-rollen i det nya bolaget. Så vad är poängen med att lägga ihop kabel med tele? Vad säger EU? Och hur påverkas storaffären av att Kinnevik inte får MTG sålt i Danmark?

  Monica Lindstedt hade svårt att få vardagen att gå ihop med karriär och fyra barn. Problemet ledde till att hon för drygt 20 år sedan startade Hemfrid. Men än viktigare var att hon därmed även lade grunden för Sveriges kanske mest snabbväxande bransch; hushållsnära tjänster.

  Patrik Hildingsson, vice president på Swedish Match, om den tuffa konkurrensen om snusarna, och varför han tycker att man kan äga aktier i hans bolag med gott samvete.

  Aktiespararnas vd Joacim Olsson hälsar välkommen och Henrik Frenkel är moderator.

  Programmet börjar kl 18.45 och är slut cirka 21.15. Ingen paus och ingen förtäring. Börskvällen genomförs på Hotell Rival på Mariatorget 3, i Stockholm. Närmaste T-banestation är Mariatorget. 

  Börskvällen är gratis, men din anmälan är bindande. Det innebär att om du får förhinder, så måste du avanmäla dig via länken till höger.

  Anmäl dig via formuläret uppe till höger. Antalet platser är begränsat. Vill du anmäla fler personer kan du göra det genom att klicka på länken "Lägg till gäst" i formuläret.

  Frågor om Aktiespararnas Börskväll besvaras av: 

   

  Henriette Lindholm, Aktiespararna
  E-post: henriette.lindholm@aktiespararna.se

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.