Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Börsläget inför år 2019 – måndag 14/1 Föreläsning och därefter Årsmöte

Vi börjar året på Norges Hus i trevliga lokaler på Skånegatan 16, alldeles intill Filmstaden Bergakungen. Närmaste hållplats är Ullevi Södra där spårvagnarna 2,6 och 8 brukar passera. Sedan är det bara 200m promenad till Norges Hus.

Nytt år och nya möjligheter. Vad kan vänta oss framöver på börsen. Det är ingen som har svaret på det, varken analytiker eller vanliga aktiesparare. En sak är säker. Den som omprövar sina beslut och hela tiden söker ny kunskap har större möjligheter att klara sig bra på börsen, vare sig den går upp eller ner.

Peter Hultqvist från Seniorrådgivarna kommer att hålla en inspirerande föreläsning med utgångspunkt i det rådande konjunkturläget. Vi får möjlighet att diskutera med Peter och med varandra om vad vi tror om börsläget år 2019 och hur vi kan agera utifrån olika scenarion i omvärlden. Det som händer utanför Sveriges gränser påverkar våra investeringsbeslut, oavsett om vi bara handlar på svenska börsen eller väljer att också söka möjligheter i andra marknader.

Schema för kvällen

Kl. 17.00 Registrering påbörjas och man tar plats vid bord där det dukats fram

- Landgång och bordsvatten/lättöl.

- Kaffe och kaka

Kl. 17.30 Föreläsning om konjunkturläget ca 30 minuter

Kl. 18.00 – 18.45 Tid att sitta kvar och diskutera med varandra och med Peter Hultqvist

*******************************************************************************

Kl. 19.00 – 19.30 Årsmöte för Aktiespararna Göteborg Hisingen

Har man deltagit i kvällens föreläsning går det bra att stanna kvar om man så önskar. Ingen separat anmälan till årsmötet behövs då.

Kostnad 290 kr för medlem i Aktiespararna och 390 kr för icke medlem.

Anmälan Vi behöver din anmälan senast tisdag 8 januari. Vi ber dig att inom två veckor efter din anmälan betala in deltagaravgiften.

Betalning görs till BG 622-2830. Referens: "14  jan. ditt namn och ev. gästs namn". Betalningen behöver ha inkommit till oss senast torsdagen 10 januari.

Om kostavvikelse finns måste det anges i meddelandefältet vid anmälan.

 

OBS!

Vill man bara komma till årsmötet kl. 19.00 är det kostnadsfritt och skall anmälas till oss via mail hisingen.aktiespararna@gmail.com

eller till Lillemor Williamsson på telefon 0708-91 42 36

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.