Bli medlem
Bli medlem

Du är här

BÖRSLÄGET - MARS onsdag 20/3 2019 – Föreläsning och diskussion

Det är vårdagjämning! Vi fokuserar på nuläget och funderar över framtiden. När man kan grunderna i aktiekunskap vill man ofta bli mer aktiv på börsen. Då kan avkastningen bli mycket bättre, än om man bara ser över innehavet en eller ett par gånger per år.

Den här kvällen passar dig som kan grunderna och vill få färsk information om börsläget både här hemma och globalt. Börsen påverkas ju av det som händer i världen gällande ekonomi, politik, näringsliv och mycket annat. Vi på Aktiespararna har sett att det finns ett behov av att träffas och diskutera börsläget i en mindre grupp under ledning av personer med kunskap om just börshandel. Maila gärna in förslag till oss om du som deltagare har önskemål om något du vill att vi tar upp! Det kan exempelvis vara förslag på analys av enskilda aktier, frågor som rör vissa branscher eller aktuella världshändelser.

Peter Hultqvist från Seniorrådgivarna står för inspirationen och föreläser utifrån det aktuella läget gällande klimatet på börsen och allt som kan påverka hur det utvecklas framöver. Därefter bidrar vi alla till diskussionen och går förhoppningsvis sedan hem lite klokare, med nya fruktbara idéer som kan hjälpa oss investera på ett bra sätt.

Vi ses i S:ta Elisabets Folkhögskola, Sten Sturegatan 1 B, Göteborg. Man går in från gården vid katolska kyrkan. Närmsta spårvagnshållplatser är Ullevi Södra och Kungsportsplatsen. Det går bussar till Heden, där det också finns parkering för bilar.

Schema för kvällen

Kl. 17.30 – 18.00 Matigare smörgås och kaffe/te finns att få i samband med registrering

Kl. 18.00 – ca 18.30 Föreläsning

Kl. 18.30 – 20.00 Tid för diskussion

*******************************************************************************

Kostnad 220 kr för medlem i Aktiespararna och 320 kr för icke medlem.

Anmälan Vi behöver din anmälan på websidan senast onsdag 13 mars. Vi ber dig att inom två veckor efter din anmälan betala in deltagaravgiften.

Betalning görs till BG 622-2830. Referens: "20 mars ditt namn och ev. gästs namn". Betalningen behöver ha inkommit till oss senast fredagen 15 mars.

Om kostavvikelse finns måste det anges i meddelandefältet vid anmälan.

Vi tänker på miljön - Ta gärna med egen vattenflaska!

 

Om du har frågor går det bra att maila oss hisingen.aktiespararna@gmail.com

eller kontakta Lillemor Williamsson på telefon 0708-91 42 36

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.