Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Börslunch på Brunnen i Söderköping - Inställd!

  Hur tar Aktiespararna till vara våra intressen då bolagen bevakas? Dessutom får du en färsk presentation av ett företag som klev in på börsen nyligen, Medicover AB. Du kan avnjuta detta till en subventionerad affärslunch den 8 december.

  Gunnar Ek, Aktiespararna kommer att berätta om bolagsbevakningen. Du kommer att häpna vilket inflytande som aktiespararna har i det tysta. För att stärka detta arbete har förbundet givit ut en ny bok om bolagsbevakningens syften. Du kommer att kunna köpa den nya boken. 

  Medicover AB, ett nytt bolag med inriktning på hälso-och sjukvårdstjänster i främst östeuropa kommer att presenteras. Bolaget noterades i början av år 2017 och kommer att presenteras av Fredrik Rågmark, VD. Presentationen kanske resulterar i ett nytt spännande bolag i din portfölj?

  Antalet platser är begränsat till 50. Först till kvarnen gäller. Anmälan senast 6 december genom inbetalning till postgirokonto 574305-9. Anmälningsavgiften är 150 kr och avser kostnaden för lunchen. Märk talongen börsintroduktion och Norrköping. Ange också ditt för- och efternamn. Icke medlemmar är också välkomna. De betalar 220 kr.

   

   

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.