Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Börsrådet - Digitalt event

  Den 3 december, klockan 17.00 är det äntligen dags för det årliga Börsrådet! Ingen anmälan krävs. Klicka bara på zoom-länken då det är dags.

  Luleå Finance Group i samarbete med Aktiespararna (i form av moderator) kommer att gästas utav storbankerna som kommer att ställa upp i en aktietävling.

  Dessa banker kommer att göra 3 aktieval vardera som de tror kommer att prestera bäst ett år framöver samt en säljrekommendation. De kommer även få chansen att stå till svars för deras mindre lyckade aktieval från föregående år. Banken som lyckades uppnå den högsta avkastningen kommer få ta emot den årliga vandringspokalen.

  Bankerna kommer även få möjlighet att kritisera varandras aktieval. Utöver att bankerna kommer med deras aktieval så kommer även LFG att ställa upp i tävlingen och försöka slå proffsen på bankerna. Passa gärna på att stjäla tips och trix ifrån bankernas egna analytiker!

  I slutet av Börsrådet kommer vi ha en tävling och dela ut ett tiotal priser värda 300kr. instruktioner kommer i början av eventet.

  Hoppas vi ses i Zoom! https://ltu-se.zoom.us/j/66151617907

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.