Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Bussresa till Autoliv i Vårgårda

  wysiwyg_image

  STUDIEBESÖK PÅ AUTOLIV I VÅRGÅRDA / MÅNDAGEN 24 SEPTEMBER 

  Inför årets studieresa i maj kontaktade vi bl.a. Autolivsom inte kunde ta emot oss då, men som gärna såg ett besök av oss i september. Vi tackade ja till erbjudandet och har nu planerat för ett besök i Vårgårda måndagen den 24 september. Under resan äter vi en god lunch på Restaurang Liljedal i Nossebro, varefter vi åker vidare till Vårgårda. Medlemmar från Vara-Nossebro erbjuds möjligheten ansluta till lunchen. 

  AUTOLIV

  Autoliv Inc. är världens ledande bilsäkerhetsföretag. Företaget och dess dotterbolag utvecklar och tillverkar bilsäkerhetssystem till alla större biltillverkare i världen. Tillsammans med sina joint venture har Autoliv mer än 72 000 tusen medarbetare i 27 länder. Dessutom har Autoliv 23 tekniska centra i nio länder runt om i världen med 19 krockbanor, vilket är mer än något annat bilsäkerhetsföretag.

  Koncernens försäljning var under 2017 ca. 10,4 miljarder USD. Bolagets aktier är noterade på New York Stock Exchange och dess svenska depåbevis på Nasdaq Stockholm.

  AUTOLIV Vårgårda

  I Vårgårda arbetar ca.  1 000 personer. Där finns  produktionsavdelningar för krockkuddar, säkerhetsbälten, elektronikdelar samt ett forsknings- och utvecklingscentrum.  

  Autoliv presenteras av Henrik Kaar- Director, Investor Relations . I samband med presentationen bjuds vi på fika.                                                                         

  Avresa: Preliminärt 11.00 från järnvägsstationen i Vänersborg och ca.11.15 från Överby (Nordvästra hörnet av parkeringen utanför Coop). Medlemmar  från Vara-Nossebro kan ansluta till lunchen ca. 12.00

  Hemma igen: vid 17-tiden

  Pris: medlem 200 SEK inkl. lunchbuffe´. (Ej medlem 350 SEK)

  Anmälan: sker till Jan-Olof Korp på mob. 0708 671726

  Betalning: för att vara säker på att den plats som du bokat kvarstår, så ombeds du/ni att senast den 10 september sätta in betalningen för resan på Plusgiro 574305-9Efter betalning är anmälan bindande och kan således ej avbokas. Om du mot all förmodan ej önskar delta eller betalar in efter angivet datum så erbjuds din plats till nästa i bokningskön.

  Vid betalning skall följande text skrivas i informationsfältet:

  Lokalavdelning 229                                                                                                                                                               

  Studieresa 24/9 2018

  Deltagarnamn och telefonnummer

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.