Bli medlem
Bli medlem

Du är här

BUSSRESA TILL ELITFÖNSTER VETLANDA OCH BALCO VÄXJÖ

  BUSSRESA TILL ELITFÖNSTER VETLANDA OCH BALCO VÄXJÖ
  Årets Bussresa i samarbete med Ålems Sparbank.
  Avgång Rastaparkeringen Kalmar 07.00
  Ålems Sparbank 07.30
  Elitfönster Vetlanda 09.30
  Lunch 12.00
  Balco Växjö 14.00
  Hemkonst ca 19.00

  wysiwyg_image

  BALCO

  Sedan Balco grundades år 1987 i Växjö har Balco utvecklats från att vara en lokal produktorienterad leverantör av balkonger till en ledande marknadsorienterad leverantör av inglasade balkonglösningar. Balco erbjuder kundanpassade och innovativa balkonglösningar under eget varumärke till bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, allmännyttan och byggföretag. Företaget är idag marknadsledare i Norden och har en stark utmanarposition på övriga nordeuropeiska marknader.

  Balcos kärnkompetens är att leverera inglasade balkonger och balkonglösningar, främst på renoveringsmarknaden och mot bostadsrättsföreningar, och byta ut befintliga balkonger mot nya inglasade balkonger enligt den så kallade Balco-metoden. Metoden medför många fördelar för kunden, såsom exempelvis lägre energikostnader, ökad levnadsstandard och värdeökning på fastigheten. Balco arbetar aktivt med sin framgångsrika säljprocess, som innefattar att företaget tar fullt ansvar och lotsar kunden genom hela byggnadsprocessen från projektplanering till genomförd slutbesiktning och eftermarknadsservice. Balco är en av få kompletta balkongleverantörer som har förmågan att tillhandahålla kundanpassade och högkvalitativa balkonglösningar oavsett beställningsstorlek och komplexitet med kort leveranstid.

  Balco har sedan starten expanderat till flera europeiska länder och har säljkontor i sju länder. Bolaget har tre helägda produktionsanläggningar i Sverige, Danmark och Polen samt delägande i en polsk strategisk underleverantör som tillsammans med den stora säljstyrkan utgör den plattform från vilken Balco levererar sina balkonglösningar till kunder runtom i Nordeuropa. Bolaget har gjort betydande investeringar i sin operationella plattform vilket skapar goda förutsättningar för fortsatt tillväxt i både omsättning och resultat.

  Balco presenteras av VD Kenneth Lundahl. Därefter guidad rundvandring i fabriken.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.