Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Bygg en förmögenhet! Utbildningsseminarium 28 maj med Marcus Fridell!

  Välkommen till vår seminarieutbildning med Marcus Fridell, författare till boken Bygg en förmögenhet – investera i investmentbolag!

  Marcus Fridell har bakgrund som aktiemäklare och aktieanalytiker på Nordea och är författare till boken Bygg en förmögenhet – investera i investmentbolag! Marcus kommer hålla ett utbildningsseminarium, vilket han med utgångspunk från sin bok, Bygg en förmögenhet – investera i investmentbolag, tar upp hur man bygger en förmögenhet genom aktiesparande. Att bygga en egen aktieportfölj från grunden med enskilda aktier kräver både engagemang och kunskap. Fondsparande är enklare men innebär i stället höga avgifter. Det finns dock en gyllene medelväg: investera i investmentbolag. Utbildningsseminariet skall ses som en fördjupning av boken och kommer innehålla tips och verktyg för att spara i investmentbolag. Seminarieutbildningen är den perfekta guiden för dig som söker ett förnuftigt aktiesparande i investmentbolag. Du kommer få lära dig om både fördelarna med investeringsformen och vilka fallgropar du bör undvika. Dessutom får du lära känna en rad investmentbolag, allt från familjen Wallenbergs Investor och investeringsgurun Warren Buffetts Berkshire Hathaway till några mer anonyma investmentbolag i miniformat. Kanske blir seminariet tillsammans med boken ditt verktyg till ett framgångsrikt aktiesparande och kanske till och med starskottet för din framtida förmögenhet? Under seminarieutbildningen kommer det också finnas möjlighet att ställa frågor till honom. Seminarieutbildningen passar både dig som är nybörjare, eller mindre aktiv på börsen och även du som är lite mer erfaren aktiesparare, men vill lära dig mer om investmentbolag som en bra sparform.

  Som medlem i Aktiespararna får du rabatt på utbildningen. Ordinariepris 649:- och för medlem i Aktiespararna 549:-. Bli medlem i Aktiespararna. (Anmälan är bindande och faktureras efter anmälan, går att överlåta)

  Innehåll & upplägg-seminarieutbildning.

  - Varför investmentbolag? ”Den gyllene medelvägen”

  - Fördelar med sparformen: - Riskspridning - substansrabatt - ta rygg på proffs - slipp fondavgifter - Risker - Investmentbolag vs. fonder - en historisk jämförelse - Den långsiktiga skillnaden - ränta-på-ränta i investmentbolagen.

  - Översiktlig genomgång: De svenska investmentbolagen - Bygg din egen portfölj - faktorer att tänka på - verktyg att använda - Tre köpvärda investmentbolag - Kort om boken "Bygg en förmögenhet - investera i investmentbolag" - Aktuellt i investmentbolagen - aktuella rabatter, analyser m.m.

  - Utländska investmentbolag: En kort introduktion.

  - Frågestund m.m.

  Marcus Fridell

  Marcus Fridell är Civilekonom med en bakgrund som aktiemäklare och aktieanalytiker på Nordea och författare till boken Bygg en förmögenhet – investera i investmentbolag. Idag arbetar han med egna investeringar och som konsult, föreläsare och frilansskribent inom aktier och investeringar.

  Boken innehåller tips och verktyg för att investera i investmentbolag. 

  För mer information om boken

  I priset ingår något att äta och dricka. 

  Vi håller till centralt nära tunnelbanan-Rådmangatan.