Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Crunchfish och Gapwaves

  Geststyrningsteknologi för företag och industri

  Crunchfish utvecklar och marknadsför mjukvara som möjliggör snabb och effektiv interaktion inom AR/VR och lösningar för mobil handel. Teknologier gör det möjligt att styra elektronik med handgester samt digitalisera handeln i butik genom att lösa interaktionsproblematiken som finns vid betalning och marknadsföring via mobiltelefonen. 

  Crunchfishs teknologier licensieras till bland annat tillverkare av AR/VR produkter och applikationsbolag och finns för närvarande tillgänglig i miljontals enheter från globala aktörer. Crunchfish grundades 2010 och har huvudkontor i Malmö.   

  Företaget är noterat på First North och presenteras av IR och marknadschef Michael Peterson. 

  Gapwaves antenner för mobilnät och bilindustrin

  Gapwaves tillverkar antenner  med tillhörande produkter. Gapwaves är väl positionerade mot den kraftiga utbyggnaden av radio inom telekom för övervakning, robotar och bilindustrin. Bolaget gynnas av den kraftiga utbyggnaden i mobilnäten. Först är det sammankopplingen av radiomaster och sedan blir det aktuellt att koppla upp mobilkonsumenterna direkt i nästa generations mobilnät 5G. Parallellt med detta är efterfrågan myckt hög från bland annat bilindustrin för att hantera självstyrande bilar och transporter. Företaget har cirka 5 000 aktieägare och finns på First North listan. Företaget presenteras av CFO Per Andersson.  

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Start av ny Aktietävling, förbered dig.

  Deltagaravgift: Medlem 40 kr, ej medlem 40 kr. Unga aktiesparare gratis. I deltagaravgiften ingår smörgås, öl/vatten, kaffe, kaka samt en lott till kvällens lotteri.

  OBS! Anmälan senast tisdag 25/9. Använd anmälningsformuläret till höger. Du kan även anmäla dig till Thomas Johansson, tfn 070-327 82 58.

  Hjärtligt välkommen - Ta gärna med dig en "prova på" gäst!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.