Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Cyber North går av stapeln idag! Lokalavdelningens Aktielunch i mars är inställd på grund av sjukdom! Nytt datum i april.

  Cyber North arrangeras i Luleå. Läs mer på hemsidan för LTU, se under kalendarium och aktuellt datum. Anmälan krävs. Lokalavdelningen planerade en Återträff på temat "Säkerhetsbolag på börsen". Tyvärr är Återträffen inställd på grund av sjukdom.

  Cyber North - en dag om digital säkerhet äger rum på Vetenskapens hus i Luleå.

  Detta event är av intresse både för privatpersoner och företag. Vilka risker finns i den digitala världen, och hur kan man skydda sig mot eventuella hot?

  Öppet för alla! Många intressanta presentationer och namnkunniga föreläsare utlovas under dagen.

  Ta del av dagens program på hemsidan för Luleå Tekniska universitet, som är huvudarrangör.

  Deltagande under Cyber North är kostnadsfritt, lunch och fika ingår.

  Anmälan till Cyber North-dagen sker individuellt av de som önskar delta, via hemsidan för Luleå tekniska universitet, se under kalendarium och aktuellt datum för detaljer, intresserade uppmanas anmäla sig snarast då eventet troligen blir fullbokat. Sista dag för anmälan till detta event, och om lediga platser fortfarande finns framgår när man läser annonseringen på universitetets hemsida.

  Lokalavdelningen planerade anordna en uppföljande Återträff  med Aktielunch under mars månad för deltagare med temat "Säkerhetsbolag på börsen" i Boden. Tyvärr är Återträffen inställd på grund av sjukdom vilket vi i ledninsggruppen beklagar. Vi återkommer med andra, liknande event i lokalavdelningen senare. Alla anmälda har kontaktats gällande inställd Återträff och Aktielunch, vid frågor skicka ett mail till kagkonsult@telia.com så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

  Nytt datum för Återträff och Aktielunch kommer att erbjudas anmälda under april månad i Boden.

  Men passa på att delta under Cyber North, ett mycket intressant och lärorikt arrangemang för alla!

  Lokalavdelningen Boden

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.