Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Digital upplaga av Stora Fondkvällen

  wysiwyg_image

   

  Premiär för vår digitala upplaga av Stora Fondkvällen

  Vi vill inspirera dig till att spara i fonder! I tider av oro och negativa nyhetsflöden vill vi visa på vad ett långsiktigt fondsparande kan ge dig i form av framtida avkastning. Under Stora Fondkvällen får du lyssna till hur olika människor resonerar om sitt sparande, har de sålt eller köpt eller bara legat still? 

  Du kommer att få de senaste uppdateringarna från ett antal kända fondbolag. De kommer berätta om hur deras fonder har påverkats hittills av coronaviruset, men också vad de tror om framtiden och utvecklingen av deras fonder. 

  Vi kommer att prata om räntor, den svenska aktiemarknaden och den globala ekonomin i stort. Hur hittar man köplägen i denna tid när börserna faller och osäkerheten är stor? Hur arbetar fondförvaltarna med att analysera innehaven i fonderna och hur letar de nya köpvärda aktier?

  Stora Fondkvällen är ett digitalt evenemang som vi streamar live och on demand. Livesändningen sker via verktyget Zoom, där deltagare har möjlighet att ställa sina frågor till de medverkande fondbolagen. Vi kommer även att publicera programpunkterna on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal och aktiespararna.se/tv/evenemang

  Du anmäler dig till livesändningen via formuläret till höger. Dagen innan evenemanget skickar vi ut instruktioner för hur du tar del av sändningen.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.