Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Digitala Aktiekvällen 12 december 2022

  Digitala Aktiekvällen tar pulsen på börsen och medverkande gäster. Kvällens moderator synar bolagens investerringscase och tar pulsen på affärsidén, marknaden och framtida risker och möjligheter. Du som tittar live kan ställa dina frågor till kvällens gäster.

  wysiwyg_image

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Sms:a din fråga till 079 347 98 45 eller skriv din fråga i livechatten som du hittar i anslutning till videospelaren.

  Streaming
  Det är fritt för alla att följa eventet live eller on demand, via den här sidan eller vår YouTube-kanal. Alla bolagspresentationer streamas live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livestreamen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  wysiwyg_image

  Tablå

  17:50 Uppvärming med kvällens gäster

  18:00 CirChem är det enda företaget i Norden som i industriell skala erbjuder cirkulär återvinning av flera olika slags lösningsmedel genom destillationsteknologi. Vi gör det enkelt och lönsamt för industrin att minska sitt klimatavtryck. I vår anläggning i Vargön renar och förädlar vi använt lösningsmedel, så det går att använda på nytt. Återanvändning av lösningsmedel bidrar till både ökad resurseffektivitet och minskade CO2-utsläpp. Dessutom är det ekonomiskt lönsamt. Med hjälp av cirkulär kemi bidrar CirChem till både industrin och klimatet.
  VD Petra Sas

  18:30 Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

  19:00 Divio Technologies är PaaS och Cloud Management mjukvarubolaget bakom Divio-plattformen som förenklar hosting, distribution och utveckling av molnhantering via en PaaS-lösning. Plattformen gör det möjligt för företag att reducera kostnader, "time to market" samt betydligt minska beroendet av specialister och att bli inlåst av molnleverantörer.
  VD Jon Levin

  19:30 Börsläget med Gunnar Ek

  20:00 Avslutning

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. Aktiespararna ansvarar inte för informationen som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget. Medverkande börsbolag har betalat Aktiespararna för att presentera på evenemanget.