Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Digitala Aktiekvällen 16 november 2022

  Digitala Aktiekvällen tar pulsen på börsen och medverkande gäster. Kvällens moderator synar bolagens investerringscase och tar pulsen på affärsidén, marknaden och framtida risker och möjligheter. Du som tittar live kan ställa dina frågor till kvällens gäster.

  wysiwyg_image

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Sms:a din fråga till 079 347 98 45 eller skriv din fråga i livechatten som du hittar i anslutning till videospelaren.

  Streaming
  Det är fritt för alla att följa eventet live eller on demand, via den här sidan eller vår YouTube-kanal. Alla bolagspresentationer streamas live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livestreamen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

  wysiwyg_image

  Tablå

  17:50 Uppvärming med kvällens gäster

  18:00 AlzeCure Pharma är ett svenskt läkemedelsbolag som arbetar med att utveckla nya innovativa småmolekylära läkemedelsterapier för behandling av svåra sjukdomar som drabbar det centrala nervsystemet, såsom Alzheimers sjukdom och smärta – indikationer där det idag finns väldigt begränsad behandling att få. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market och utvecklar flera parallella läkemedelskandidater utifrån de tre forskningsplattformarna: NeuroRestore®, Alzstatin® och Painless.
  VD Martin Jönsson

  18:30 Absolicon är ett börsnoterat svenskt solenergiföretag, specialiserat på koncentrerad solvärme. Solfångaren T160 arbetar upp till 160°C och har den högsta optiska verkningsgraden som någonsin uppmätts för ett kommersiellt tillgängligt litet paraboliskt tråg. Efter att ha uppnått banbrytande prestanda har Absolicon byggt två robotiserade produktionslinor, en i Sverige och en i Kina som kan producera en 5,5 m2 solfångare var sjätte minut. Företaget kombinerar solenergiforskning med försäljning av solfångarfält till industrier som behöver hetta och ånga samt kompletta robotiserade produktionslinor för T160.
  VD Joakim Byström

  19:00 Botnia Exploration Holding är ett prospekteringsbolag med målsättningen att driva småskalig gruvbrytning med fokus på guld och basmetaller i Sverige. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market (BOTX).
  VD Thomas Söderqvist, Ledamot Thomas Ljung

  19:30 Celina Fonder står för kombinationen av lång erfarenhet och kunskap på djupet om marknaden. Tillsammans med nytänkande och framåtblickande är detta grunden för förvaltningen av Celinas Fonder. Vi erbjuder en bred bas av vassa traditionella fonder, kryddat med innovativa fonder med stor potential och i vissa fall även fonder som vanligtvis inte erbjuds till privatpersoner. Till exempel internationella fonder, alternativa fonder, nystartade fonder och fonder som hittills bara kunnat handlas av professionella investerare.
  Mikael Wickbom

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan börsbolag och investerare. Evenemangen möjliggör för investerare att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. Aktiespararna ansvarar inte för informationen som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget. Medverkande börsbolag har betalat Aktiespararna för att presentera på evenemanget.