Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Digitala Aktiekvällen 21 juni

  Välkommen till Digitala Aktiekvällen 21 juni 2021

  Det här eventet är digitalt och du kan läsa mer nedan om hur du tar del av evenemanget. Varje bolag presenterar i 20 minuter och därefter följer en moderatorledd frågestund på 10 minuter där du som tittar live har möjlighet att ställa dina frågor till bolagen, läs mer nedan hur du gör för att skicka in dina frågor.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 079 347 98 45

  Streaming
  Det är fritt för alla att följa eventet live eller on demand, via den här sidan eller vår YouTube-kanal. Alla bolagspresentationer streamas live och on demand via Aktiespararnas youtube-kanal och aktiespararna.se. Livestreamen hittar du här och på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter läggs alla presentationer upp on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang

  Twitter
  Följ oss gärna på Twitter under hashtag #aktiespararnaevent

   

  Program

  17:50 Välkommen till Aktiekvällen

  18:00 Amniotics är ett biopharmabolag som arbetar med olika terapiformer med hjälp av vävnadsrelevanta mesenkymala stamceller (MSC) från fostervatten. Bolaget har idag utvecklat och kontrollerar hela processen, från extraktion av fostervatten med en patenterad medicinteknisk produkt till sortering och propagering av celler, samt produktion av vialer med MSC för användning som cellterapi
  CEO Kåre Engkilde

  18:30 PILA PHARMA utvecklar en ny klass av läkemedel mot typ 2-diabetes med antagandet att sjukdomen orsakas av en inflammation som skadar kroppens insulinproduktion. Bolagets produktkandidat riktas därför mot en receptor i kroppen, TRPV1, som kan orsaka inflammationen. Kliniska studier i fas 2a på sjuka patienter har visat mycket lovande resultat.
  CEO Dorte X. Gram

  19:00 Wicket Gaming 

  • Bolaget grundades 2015 och har sitt säte i Uppsala med kontor i Stockholm.
  • Utvecklings studio med fokus på F2P-spel.
  • Team med omfattande kunskap och erfarenhet från den dominerande affärsmodellen i app-butiker, free-to-play (“F2P”).   

  CEO Eric de Basso

  19:30 C WorldWide Asset Management
  Martin Rahmqvist

  20:00 Avslutning

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.