Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Digitala arrangemang för alla denna höst i Bodenavdelningen!

  Nybörjare eller Aktieproffs spelar ingen roll! Denna höst finns arrangemang som passar alla. Många event och utbildningar är helt kostnadsfria och öppna för alla intresserade. Läs mer på lokala hemsidan www.aktiespararna.se/boden - sök under aktiviteter.

  Massor med intressanta Digitala arrangemang finns tillgängliga denna höst!

  Tjejer bjuds in till  Aktiespararnas Kvinnokvällen live on-line i slutet av augusti månad.

  Digital Aktieträff med analytikern Ingemar Carlsson äger rum den 10 september. Träffen är kostnadsfri och öppen för alla intresserade.

  Denna höst erbjuds också under september och november månad ett antal Digitala föreläsningar arrangerade av Studieförbund med fokus på Aktiesparande som är helt kostnadsfria.

  I början av september månad arrangerar Lannebo Fonder en Digital Sparträff för alla med intresse för fonder och sparande.

  Dessutom kan man delta i Stora Fondkvällen live on-line, kvällen arrangeras av Aktiespararna event, vid flera tillfällen i höst. Ingen anmälan krävs för att delta digitalt.

  Sist men inte minst bjuder Aktiespararna in till "Aktiefåtöljen" vid ett antal olika tillfällen de närmaste månaderna. Intressanta intervjuer med en rad mycket kända profiler inleds med start kvällen den 14 september.

  Observera! Flertalet event är öppna för alla med några arrangemang kräver medlemskap i Aktiespararna för att delta. Anmälan krävs i de flesta fall för att delta, med några undantag. Detta framgår av annonseringen på hemsidan. Lokalavdelningen i Boden arrangerar också Återträffar för deltagare i flera av eventen ovan.

  Läs mer  detaljer på vår hemsida i Bodens Lokalavdelning.

   

  Vi hörs i höst!

  Ledningsgruppen i Bodens Aktiesparare.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.