Du är här

E-handelsföretaget Boozt och Nordea på Hotel Continental

E-handeln växer kraftigt och den tar mer och mer över på grund av sin tillgänglighet och prisstyrka. Denna kväll får vi träffa Sandra Gadd, Business Development Director Sandra Gadd från Boozt. Ackompanjerat av en av Europas största banker; Nordea.

Program

 

18:00 – 18:45 Business Development Director Sandra Gadd, presenterar Boozt

18:45 – 19:15 Nordea bjuder på lättare förtäring

19.30 – ca 20.30  Nordea och Nordeas modellportfölj, Göran Arnesson och Per Norman

wysiwyg_image

Sedan starten 2007 har Boozt varit verksamt inom modesektorn och försäljningen sker online, en bransch som har ökat explotionsartat. 2017 hade Boozt en nettoomsättning om 2,0 miljarder och aktien är noterat på Stockholmsbörsen – Mid Cap. Boozt blivit ett av de ledande e-handelsföretagen inom mode i Norden. Företaget fokuserar på ett välsorterat utbud av kläder för män, kvinnor och barn. Business Development Director Sandra Gadd, guidar oss i en intressant och växande marknad.

wysiwyg_image

Nordea är den största finanskoncernen i Norden och en av Europas största banker. Nordeas kontorschef för Ystadkontoret, Göran Arnesson, informerar kort om Nordea. Sedan presenterar Nordeas analytiker, Per Norman, Nordeas modellportfölj, vilket kanske kan ge oss lite heta tips.

Deltagaravgift

 

Avgiftsfritt för medlemmar och ickemedlemmar betalar 50 kr.

 

Anmälan

 

Antalet platser är begränsade därför gäller principen först till kvarn. Välkommen med din/er anmälan, samt eventuella matallergier till Caroline Jönsson på Nordea i Ystad: caroline.jonsson@nordea.se eller 010-1567944.

 

Sista svarsdag är fredagen den 17 augusti.

 

Hjärtligt välkomna!

önskar Ledningsgruppen i

Aktiespararna Sydöstra Skåne

https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/sydostra-skane

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.