Bli medlem
Bli medlem

Du är här

En helkväll med och om SSAB

  Vi får en fyllig presentation av SSAB. Medverkande är Per Hillström, chef Investerarrelationer SSAB och Jacob Sandberg, plats- och produktionschef SSAB.

  Buss till Oxelösund avgår från Resecentrum i Katrineholm

  kl 16.30.                OBS: ANMÄLAN SENAST 11/9.

  Kvällen arrangeras tillsammans med Aktiespararna i Nyköping.

  Medverkande: Per Hillström, chef Investerarrelationer SSAB och Jacob Sandberg, plats- och produktionschef SSAB Oxelösund.

  Program 

  • 18.00 Samling med kaffe och smörgås
  • 18.30 Presentation SSAB
  • 20.00 Avslutning och frågor

  Innehåll:
  Per Hillström presenterar SSABs strategi och framtidsutsikter.
  Integration mellan SSAB och Ruukki har varit framgångsrik och är klar, därmed går SSAB in i en ny fas i företagets utveckling. Med målet att bli det mest lönsamma företaget inom stålindustrin. SSABs strategi framåt handlar bland annat om att ständiga förbättringar, sätta säkerheten främst, växa inom specialstål och utifrån ett hållbarhetsperspektiv driva affärer.

  Jacob Sandberg berättar om att SSAB i Oxelösund står inför ett vägval där vissa anläggningar inom närmaste åren måste renoveras. Beslut som tas idag kommer att påverka produktionen kommande decennier. Vägvalet handlar om att antingen göra en stor investering i kolbaserad teknik eller att investera i ett alternativt spår för att komma bort från kolanvändning och få en fossilfri produktion.

  SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på Nasdaq OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på Nasdaq OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com.

   

  Träffen sker i samarbete med Studiefrämjandet.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.