Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Exklusivt för medlemmar. Aktietävling hösten 2020.

  Aktietävling öppen för alla medlemmar i Lokalavdelningen Boden, med mycket enkla regler, där alla kan delta. Tävlingsregler presenteras utförligt nedan. Anmälan via mail till kagkonsult@telia.com senast 200905 klockan 18.00. Ingen efteranmälan möjlig.

  Tävling exklusivt för medlemmar i Lokalavdelningen Boden.

  Aktietävling under hösten 2020 där alla kan delta!

  Tävlingen startar den 5 september 2020. Tävlingsreglerna är mycket enkla, gissa vad OMXS30 indexet har för värde den 5 december 2020 då tävlingen avslutas.

  Avläsning kommer att ske mot det värde som publiceras i tidningen Dagens industri lördagen den 5 december 2020. Vinnaren kommer att kontaktas efter detta datum, senast i slutet av januari 2021. 

  Anmälan är obligatorisk och kan endast ske skriftligt via mail till kagkonsult@telia.com. Ange "Aktietävling 5 september-5 december 2020" i din anmälan och det värde du antar att aktuellt index ovan noteras till på avslutningsdagen. Notera också ditt medlemsnummer och dina kontaktuppgifter, så att vi kan höra av oss till dig efter tävlingens slut. En vinnare som har föreslagit ett värde på index som ligger närmast det avlästa aktuella värdet utses på avslutningsdagen. Vinnaren kontaktas personligen med information efter avslutad tävling, övriga deltagare kontaktas ej.

  Endast en anmälan per medlem kan ske till denna tävling, och anmälan får endast innehålla ett förslag när det gäller värdet på aktuellt aktieindex. Efteranmälan är inte möjligt.

  Tävlingen är öppen endast för medlemmar i lokalavdelningen Boden, tävlingsbidrag från de som inte är medlemmar lämnas utan avseende.

  Deltagande förutsätter medlemskap i föreningen Aktiespararna och lokalavdelningen Boden under hela tävlingstiden.

  Alla som deltagit bjuds in till ett Aktiecafe i lokalavdelningen under våren 2021, där prisutdelning  till vinnaren sker. Förutom pris till en vinnare så lottas två tröstpriser ut till deltagare som är närvarande vid det Aktiecafe´ där priset delas ut.

  Lycka till med tävlingen hälsar Lokalavdelningen i Boden!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.