Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Exklusivt för medlemmar! Delta i en Aktietävling under Påsk!

  Aktietävling öppen för medlem i Boden avdelningen. Anmälan via mail kagkonsult@telia.com senast 200412 klockan 18.00. Ange medlemsnummer, kontaktuppgifter och uppge "Aktietävling 200412" samt det värde på OMXS30 index du gissar på vid slutdagen 210417.

  Tävling exklusivt för medlemmar i Lokalavdelningen Boden.

  Aktietävling under året 2020-2021 där alla intresserade kan delta!

  Tävlingen startar den 12 april 2020 klockan 18.00. Tävlingsreglerna är mycket enkla, gissa vad OMXS30 indexet har för värde den 17 april 2021 då tävlingen avslutas.

  Avläsning kommer att ske mot det värde som publiceras i tidningen Dagens industri lördagen den 17 april 2021. Vinnaren kommer att kontaktas efter detta datum. 

  Anmälan är obligatorisk och kan endast ske skriftligt via mail till kagkonsult@telia.com. Ange "Aktietävling 200412" i din anmälan och det värde du antar att aktuellt index ovan noteras till på avslutningsdagen. Notera också ditt medlemsnummer och dina kontaktuppgifter så att vi kan höra av oss till dig efter tävlingens slut.

  En vinnare som har föreslagit ett värde på index som ligger närmast det avlästa aktuella värdet utses på avslutningsdagen den 17 april 2021. Vinnaren kontaktas personligen med information efter avslutad tävling, övriga deltagare kontaktas ej.

  Endast en anmälan per medlem kan ske till denna tävling, och anmälan får endast innehålla ett förslag när det gäller värdet på aktuellt aktieindex. Efteranmälan är inte möjligt.

  Tävlingen är öppen endast för medlemmar i lokalavdelningen Boden, tävlingsbidrag från de som inte är medlemmar lämnas utan avseende.

  Deltagande förutsätter medlemskap i föreningen Aktiespararna och lokalavdelningen Boden under hela tävlingstiden.

  Alla som deltagit bjuds in till ett Aktiecafe i lokalavdelningen under våren 2021, där prisutdelning  till vinnaren sker. Förutom pris till en vinnare så lottas två tröstpriser ut till deltagare som är närvarande vid prisutdelningen. Annonsering kommer att ske på vår lokala hemsida våren 2021.

   

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.