Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Exklusivt för medlemmar! Digital tjejträff arrangeras av UA. "Ekonomiskt självständig" med Shoka Åhrman 19 november 2020.

  Tjejträff med temat "Ekonomisk självständighet" presenteras av Unga Aktiesparare. Medlemmar i Aktiespararna kan delta i event och utbildningar on-line arrangerade av UA till en kostnad av 100 kronor per tillfälle. Anmälan till UA. Läs mer detaljer nedan.

  Digitala utbildningar och event on-line hos Unga Aktiesparare hösten 2020.

  Temat är "Ekonomisk självständighet" och fokus är på kvinnliga medlemmar denna kväll.

  Se utförliga presentationer på Unga Aktiesparares hemsida under aktiviteter.

  Medlemmar i Aktiespararna får  genom ett unikt erbjudande delta i utbildningarna och föreläsningarna on-line för endast 100 kronor per tillfälle!

  Man mejlar sitt intresse för aktuell utbildning eller event till info@ungaaktiesparare.se med uppgift om vilken kurs eller vilket arrangemang man vill delta i, och uppger sitt medlemsnummer i Aktiespararna. Ange också den aktuella mejladress som gäller för deltagaren. Anmälningsavgiften 100 kronor per tillfälle swishas till 123 091 23 60.

  Utbildningar och andra arrangemang som är planerade, samt aktuella datum, innehåll och tider för varje event kan man också läsa mer om på Unga Aktiesparares egen hemsida, www.ungaaktiesparare.se sök under aktiviteter.

  Bekräftelse och anvisningar för hur man deltar under de digitala eventen och utbildningarna skickas ut till de anmälda via mail av Unga Aktiesparare inför arrangemanget.

  Vid frågor kring utbildningarna och övriga event kontakta Unga Aktiesparare.

  OBS! Av datatekniska skäl anges på denna sida även en avgift för icke-medlemmar, men detta erbjudande riktar sig alltså enbart till medlemmar i Aktiespararna.

  Se vidare Unga Aktiesparares hemsida och sök under aktiviteter för uppdatering kring innehåll, och övriga detaljer när det gäller olika utbildningar och event denna höst.

  Tänk på att skicka din anmälan via mail och sända in din betalning till Unga Aktiesparare i god tid, så att de hinner administrera din anmälan och skicka ut en länk till dig inför eventet. Din anmälan och betalning kan gärna skickas in till UA några dagar före eventet så att Unga Aktiesparare hinner ta del av detta och du därmed säkrar din plats.

  Passa på att delta i utmärkta utbildningar och intressanta event till en låg kostnad! 

  Lokalavdelningen i Boden presenterar också regelbundet information kring de event och utbildningar som Unga aktiesparare arrangerar på vår egen hemsida.

  Stöd våra vänner i Unga Aktiesparare! Ge bort ett medlemskap i Unga Aktieparare till barn och barnbarn, en present som verkligen lönar sig!

  Bodens Lokalavdelning

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.