Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Externt event! Vice Riksbankschefen Henry Ohlsson besöker Luleå och talar om det ekonomiska läget den 22 november 2019. Återträff lokalt.

  Läs mer och anmäl dig snarast på hemsidan för Vetenskapens hus i Luleå om du vill delta. Begränsat antal platser. Mötet inleds med frukost. Vi fortsätter diskussionerna vid vårt Aktiecafe´ på Luciadagen i Boden. Se separat annonsering på vår hemsida.

  Anmälan stängd 15 november 2019.

  Unikt tillfälle för alla morgonpigga!

  Mötet i Luleå på Vetenskapens hus är kostnadsfritt och man bjuder in till frukost före eventet. Intresset lär vara stort så anmäl dig omgående om du vill delta. Läs mer om alla detaljer på hemsidan för Vetenskapens hus i Luleå, under kalendarium finns deras event presenterade.

  Tyvärr kan inte ledningsgruppen resa till Luleå detta datum, men vi fortsätter samtalen kring ekonomiska läget vid kommande lokala träffar i Aktiespararna Boden. Intresserade är välkomna till vår träff på Luciadagen i Boden. Läs mer på vår lokala hemsida om kommande arrangemang.

  Arrangemanget på Vetenskapens hus är kostnadsfritt, men glöm inte att man måste avanmäla sig vid förhinder annars debiteras en avgift.

  Anmälan ska ske senast 15 november via hemsidan för Vetenskapens hus, om det inte blir fullbokat före detta datum.

  Återträff i Boden kräver också anmälan, läs annonsering under aktuellt datum på vår hemsida.

  Boden avdelningen.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.