Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fagerhult och Nepa AB besöker Mariestad 8 nov. 18:30.

  8 november kommer CFO Thomas Jansson från Fagerhult och CFO P-O Westerlund från Nepa AB och presenterar sina företag.

  AB Fagerhult är moderbolag i Fagerhultgruppen som är nordens största och en av Europas största belysningskoncerner.

  Fagerhult utvecklar, producerar och marknadsför professionell belysning för offentliga miljöer, som kontor, butiker, industrier, och sjukhus, inomhus och utomhus.Fagerhult har funnits inom belysningsindustrin sedan 1945. Under alla år har deras passion för ljus skapat en mängd funktionell belysning i en skandinavisk form. Med deras långsiktiga fokus på energieffektivitet, intelligenta styrsystem och avancerad LED-teknik bidrar Fagerhult till att skapa en värld som håller.

  Huvudkontoret finns i Habo kommun och är noterat på Stockholmsbörsens lista för medelstora bolag.

   

  Nepa AB hjälper företag att bli mer kundorienterade genom att föra in konsumentens röst i företags affärsutveckling och dagliga beslutsfattande. Nepa AB kombinerar konsumenternas åsikter med faktisk beteendedata för att omvandla traditionella insikter till agerbara och finansiellt kvantifierbara åtgärder.

  Nepa AB grundades 2006 och noterades på Nasdaq First North i april 2016.Med huvudkontor i Stockholm och lokal närvaro i Helsingfors, Oslo, Köpenhamn, London, Mumbai, Gurgaon, New York, Miami, och Denver, hjälper Nepa några av världens starkaste varumärken i mer än 50 länder att effektivisera sin marknadsföring och försäljning. Nepa har tilldelats DI Gasells utmärkelse för organiskt snabbväxande företag i 6 av 7 år sedan 2011.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.