Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fastighets Investmentbolaget Fastator och Absolent Group på besök 10 december kl 18:30

  CFO Christer Strömbäck från Fastator och Ekonomichef Ola Burenius från Absolent Group gästar oss på årets sista Aktiesparkväll.

  Fastator AB är ett fastighetsnischat investmentbolag som ger investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt.Visionen är att vara det ledande investmentbolaget på marknaden med inriktning på fastighetssektorn.Deras affärsidé är att starta och investera i fastighetsrelaterade bolag där dom med ett aktivt ägarskap, kapital och kompetens kan bidra till en långsiktig värdeutveckling.

  Entreprenörerna Joachim Kuylenstierna och Mats Lundberg, båda med lång erfarenhet av att bygga upp och leda framgångsrika bolag inom fastighetssektorn, lade grunden till Fastator 2011 och är lokaliserade i Stockholm.

    

  Absolent Group AB utvecklar och producerar filtreringsteknologi för industriell processluft. Dom levererar ren luft och förbättrar arbetsmiljön för människor världen över.Absolent Group verkar på en internationell marknad och deras produkter för luftfiltrering av oljedimma, oljerök och stoft finns idag installerade hos många välkända kunder inom den globala tillverkningsindustrin.

  Huvudkontoret finns i Lidköping och består idag av tre huvudsakliga varumärken – Absolent AB, Bristol och Filtermist. Alla tre har sin karaktär och fungerar som en självständig enhet inom sitt eget område.

  Fika ingår. Är man inte medlem går det att bli månadsmedlem för 49 kr via den här länken innan man anmäler sig till aktieträffen. https://www.aktiespararna.se/blimedlem

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.