Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fastighetstema: Kungsleden och Carnegie Fastighetsfond Norden

  VD Biljana Pehrsson presenterar Kungsleden. Jonas Andersson presenterar Carnegie Fastighetsfond Norden

  wysiwyg_image

  Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare med fokus på kommersiella fastigheter i svenska tillväxtregioner, där majoriteten utgörs av kontor. Kungsleden förvaltar och utvecklar fastigheter i attraktivt belägna kluster. Bolagets huvudmarknader är Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås. Kungsledens långsiktiga målsättning är att genom aktiv förvaltning, värdeskapande utveckling och fastighetsförädling samt strategiska förvärv och optimering bli ett av Sveriges mest lönsamma och framgångsrika börsnoterade fastighetsbolag genom att ha marknadens mest nöjda kunder och engagerade medarbetare samt leverera en attraktiv totalavkastning till bolagets aktieägare. Vid utgången av 2019 hade Kungsleden ett fastighetsbestånd om 209 fastigheter till ett värde av 38 310 Mkr, och uppnådde under året det högsta förvaltningsresultatet på tio år. Kungsleden (KLED) är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Kungsleden leds sedan 2013 av VD Biljana Pehrsson med gedigen erfarenhet från fastighetssektorn, bland annat som fastighetschef på East Capital.

   

  wysiwyg_image Carnegie Fastighetsfond Norden investerar i fastighetsaktier på den nordiska aktiemarknaden. Fonden investerar långsiktigt, huvudsakligen i renodlade fastighetsbolag där bolagen huvudsakligen äger färdigställda fastigheter. Fonden kan även investera i entreprenad och byggbolag, det vill säga bolag som uppför till exempel byggnader och infrastruktur. Carnegie Fonder gör sin egen analys och letar efter välskötta företag med starka balansräkningar och en stor potential. Jonas Andersson som förvaltar fonden sedan 2019 har arbetat i finansbranschen sedan 1991.

  Lättare förtäring serveras. 

  Utlottning av fina priser.

  Missa inte detta tillfälle.

  Hjärtligt välkomna till en intressant och lärorik kväll !

   

  Anmälan på formuläret nedan/ till höger eller till tel. 08-717 88 67. Vänligen glöm ej att avanmäla om Du får förhinder.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.