Bli medlem
Bli medlem
lakareutangranser

Du är här

Fondkväll

  Varmt välkommen till en fondkväll den 16 november med tre välkända fondbolag. Under kvällen får du lyssna på ODIN Fonder, Lannebo Fonder och Spiltan fonder. Vi börjar med mingel och ett glas bubbel kl 17 30. I pausen serveras laxwrap med dricka.

  wysiwyg_image

  ODIN Fonder, Zeljko Milic

  ODIN Fonder har bedrivit en framgångsrik förvaltning sedan 1990 och förvaltar idag ca 95 miljarder. Zeljko Milic, Regional Manager, kommer att berätta om ODIN-modellen, d.v.s. förvaltningsfilosofin som gjort att ODIN återkommande fått omnämnanden för sin goda förvaltning och hur de ser på rådande marknadsläge. Under kvällen kommer vi även få insyn i några av ODINs fonder, ingående exempel på innehav man investerat i samt höra mera om vad ODIN Fonder menar med begreppet kvalitetsbolag. Och inte minst kommer Zeljko berätta hur de uppnådde 10 000% i avkastning i ODIN Sverige.

  wysiwyg_image

  Lannebo Fonder, Christian Herold

  Lannebo grundades år 2000 som en reaktion på storbankernas indexnära förvaltning. Ett fristående fondbolag med äkta, aktivt förvaltade fonder där förvaltarna har ett stort personligt anvar och möjlighet att skapa en långsiktig avkastning bättre än snittet. Idag förvaltar Lannebo ca 80 miljarder fördelat på 19 fonder. Christian Herold berättar mer kring vikten av aktivt ägande,  långsiktighet och ansvarsfull förvaltning.

  wysiwyg_image

  Spiltan Fonder, Niklas Larsson 

  Spiltan Fonder startades 2002 med tio kunder som tillsammans placerade 10 miljoner kronor i två fonder. Drivkraften bakom att starta ett nytt fondbolag var viljan att ge Sveriges fondsparare ett alternativ till de fondbolag som fanns på den tiden. Alla fonderna förvaltas enligt vår investeringsfilosofi som baseras på fundamental analys och vikten av att verkligen förstå de bolag vi investerar i.

  Spiltan Fonder förvaltar idag åtta fonder. Varav fem är aktiefonder, där tre är aktivt förvaltade Sverigefonder och två passivt förvaltade fonder med inriktning på investmentbolag samt två stycken företagsobligationsfonder.

  Spiltan Fonder presenteras av Niklas Larsson, Marknadsansvarig på Spiltan Fonder. 

   

  Du anmäler dig genom att betala in 95 kr (ej medlem 150 kr) via Swish 1231224286 eller BG 734 - 9202 och anger "ditt namn, medlemsnummer och mailadress"

  Observera att denna gång är vi i sal C24 på Handelshögskolan med ingång från Vasagatan 1.

   

  Vid frågor ring Britt-Marie 0703 533182 eller John 0705 918811. 

   

  Varmt välkommen!