Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fondkväll Coeli och Kavaljer

Välkomna till detta event tillsammans med Coeli och Kavaljer, börjar strax efter vårt årsmöte. Vi kommer att bjuda på fika och bokutlottning, eventet sänds även digitalt (se separat anmälan)
Eventet är kostnadsfritt även för icke medlemmar

Lokal för 150 pers men begränsad till 50 för att följa de senaste rekommendationerna. Vill ni istället delta digitalt så får ni anmäla er via https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/fondkvall-coeli-kavaljer-aven-d...

 

18:30-18:45 Fika

18:45-19:20 Coeli presenterar deras fond Global Select. En aktivt förvaltad aktiefond med globalt mandat. Höga ambitioner, Hög kvalité, Högt avkastningsmål. En koncentrerad och välbalanserad portfölj av världens finaste bolag.

Coeli är en svensk kapitalförvaltare med förtroendet att förvalta cirka 40 miljarder kronor. Skapar mervärde i kundernas investeringar, till så förutsägbar avkastning som möjligt.

Förvaltarteamen specialiserar sig på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Erbjuder investeringsmöjligheter i tillgångsslag som normalt inte är tillgängliga för privata investerare.

Coeli har funnits sedan 1994 och är idag ett företag med cirka 100 anställda. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro.

Namnet Coeli är inspirerat av Atlas Coeli, den första fullständiga stjärnkartan som med precision visar stjärnornas positioner på stjärnhimlen och skapar en helhet. Vi utgår från helhet och precision när vi arbetar. Det är då vi skapar förutsättningar för mervärde. Vi lämnar inget åt slumpen.

 

19:20-19:55 Kavaljer presenterar deras fond Quality Focus är en indexoberoende aktiv aktiefond som investerar i 20-35 större och mindre kvalitetsbolag. Fokus är på den svenska aktiemarknaden.

Egenskaper som kännetecknar ett kvalitetsbolag är bla: stigande omsättning och vinst över tid, stabila finanser, en erfaren och kompetent ledning och styrelse med mål att skapa aktieägarvärde. Investeringar i kvalitetsbolag ger lägre risk för otrevliga överraskningar.

Kavaljer AB är ett privatägt svenskt värdepappersbolag som ingår i den privatägda Simonssongruppen AB. Genom Simonssongruppen har Kavaljer en stark och långsiktig ägare. Simonssongruppens värderingar: “Vi bryr oss om varandra och våra kunder genom att alltid göra vårt bästa på ett professionellt och medmänskligt sätt. Vi är övertygade om att detta synsätt också innebär en långsiktig lönsamhet för våra verksamheter och kunder”.

19:55-20:00 Avslut med utlottning, 10 st signerade ex. av boken ”Vägen till Vinnande Aktier” skriven av Andreas Brock som är en av förvaltarna till Coeli Global Select.