Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fondkväll i Norrköping med Cicero Fonder och Odin Fonder

Välkomna till denna fondkväll tillsammans med Cicero Fonder och Odin Fonder. Första fysiska träffen på väldigt länge. Vi kommer att bjuda på fika och bokutlottning, hoppas ni kan komma.
Eventet är kostnadsfritt även för icke medlemmar.

 

"Svenska Cicero Fonder grundades för 21 år och är ett oberoende, analysdrivet fondbolag som erbjuder 13 fonder med huvudsak inriktning Sverige, USA och Globalt. Vi erbjuder en analysdriven aktiv förvaltning i ett sammansvetsat team, där korta beslutsvägar möjliggör snabba investeringsbeslut när marknadsutvecklingen så kräver och alltid med ett fokus på hållbara investeringar. Cicero Fonder har idag drygt 90 000 kunder och förvaltar drygt 15 miljarder kronor. Vi är 17 anställda med representationskontor i Stockholm och Göteborg. Ikväll skall vi berätta om vårt samarbete med Aktiespararna samt om tre av våra fonder: Aktiespararna Topp Sverige Hållbar, Aktiespararna Direktavkastning samt vår nylanserade fond Aktiespararna Småbolag Edge.”

 

"ODIN Fonder grundades 1990 och har således nu bedrivit en framgångsrik, aktiv fondförvaltning i drygt 30 år. ODIN Fonder förvaltar idag drygt 90 miljarder kronor och har 9 aktiefonder tillgängliga på den svenska marknaden. ODIN Fonder har erhållit ett stort antal utmärkelser för god förvaltning under årens lopp, den senaste tidigare i år när den nystartade fonden ODIN Small Cap erhöll utmärkelsen ”Årets Nykomling” av Fondmarknaden.se."

 

Hör gärna av er om ni har några önskemål kring viktiga frågor/områden som ni vill att fonderna ska täcka så tar vi det i beaktning.

OBS!! Viktigt att avboka om ni får förhinder eftersom det är begränsat antal platser

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.