Bli medlem
Bli medlem

Du är här

FONDKVÄLL MED SIMPLICITY AKTIEFÖRVALTNING

  FONDKVÄLL MED SIMPLICITY AKTIEFÖRVALTNING
  Simplicity presenteas av Tommy Taponen.
  Frågestund, kaffepaus och utlottning.

  wysiwyg_image

  SIMPLICITY

  Vår aktieförvaltning som inleddes 2002 kännetecknas av aktiv förvaltning med fokus på kvalitetsbolag vars aktie är i positiv utveckling. Stor riskmedvetenhet med marknadens lägsta standardavvikelser för ovan kategorier avseende 1, 3 och 5 år tillsammans med konkurrenskraftig avkastning ger hög riskjusterad avkastning som är grundtanken med vår förvaltning. Vi berättar på medlemsmötet gärna mer om hantverket och bolagen vi fångar upp utifrån marknadsutvecklingen som vi följer extra noga utifrån vår aktiefilosofi med fokus på Norden, Sverige inkl svenska småbolag samt globala småbolag.

   

  Läs gärna mer om vår aktieförvaltning:

  http://www.simplicity.se/aktieforvaltning/

   

  Vårt fondsortiment:

  http://www.simplicity.se/vara-fonder/

  wysiwyg_image

  Simplicity i korthet

  Fondbolaget Simplicity med huvudkontor i Varberg startade år 2002 sin första fond, Simplicity Norden, som glädjande tillhör de allra främsta i sin kategori. Sedan starten har fondbolaget vuxit och förvaltar i dagsläget cirka 26 miljarder kronor fördelat på fem aktiefonder med olika geografisk inriktning samt tre räntefonder med olika riskexponering och geografisk fördelning. Målet för samtliga fonder är att skapa högre avkastning till lägre risk.

  Simplicity erbjuder fem aktieportföljer som kännetecknas av riskmedvetenhet och fokus på långsiktig riskjusterad avkastning. Simplicity söker de främsta aktierna och kvalitetsbolagen baserat på lönsamhet, värdering, risk och positiv utveckling. Förvaltarna förhåller sitt fokus till enbart fakta och mätbara faktorer utan egna framtidsprognoser och där deras uppmärksamhet är riktad mot bolagens prestationer snarare än på den makroekonomiska utvecklingen.

  Simplicity har som filosofi att investera i hållbara och välskötta bolag, vilket de anser vara en av de viktigaste förutsättningarna för att skapa hög riskjusterad avkastning åt andelsägarna. En av de viktigaste faktorerna i det avseendet är att företagen bedriver sin verksamhet på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Lite förenklat kan man säga att Simplicity vill skapa värden utan att förstöra världen. 

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.