Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fondkväll med TIN- fonder (Core Ny teknik) , ALCUR fonder och Kavaljer Investmentbolagsfond

  Tomas Lundmark, VD för TIN fonder: Varför investera i Ny Teknik! Core Ny Teknik är en aktiefond som investerar i teknik, hälsa och digitala varumärken. Det är en fond för dig som tror på innovation, småbolag och Norden. Core Ny Teknik är en aktivt förvaltad fond med ca 40-60 innehav. Fonden riktar sig främst mot långsiktiga placerare. Huvudfokus är bolag med lönsamhet och starka kassaflöden. Fonden undviker förhoppningsbolag och biotechbolag. 30 procent av fonden får placeras globalt utanför Norden. Fonden lämpar sig väl för de som tror att mjukvara, hälsa och digitala varumärken blir viktigare i framtiden. I fondens investeringsbeslut beaktas hållbarhet där vi tror på teknisk innovation, god dialog, inflytande för att påverka bolag i rätt riktning mot hållbart värdeskapande.  www.tinfonder.se

  Niclas Röcken, VD för ALCUR fonder: VÅRT TÄNK- SUNT RISKTAGANDE • Fokus Norden är en attraktiv investeringsregion • Disciplin Vi eftersträvar att maximera balansen mellan risk och avkastning • Långsiktighet Vi utvärderar kontinuerligt våra metoder genom att analysera resultatet av vårt arbete • Småbolag Entreprenörsandan och tillväxtmöjligheterna är starkare i mindre bolag • Människorna Vi värdesätter drivna ledare och starka ägare • Tillsammans Våra fonder skall vara ett tydligt och attraktivt alternativ i större portföljer.
   www.alcur.se

  Jan- Ove Sundgren, Kavaljer AB är en fristående kapitalförvaltare baserad i Stockholm. De förvaltar diskretionära uppdrag samt två fonder; Kavaljer Quality Focus samt Kavaljer Investmentbolagsfond. Speciellt den senare har under senare tid erhållit stor uppmärksamhet, dels p.g.a. dess inriktning (finns väldigt få fonder med denna inriktning), dess utveckling (+36% 2019) samt för att den investerar såväl i svenska som i utländska investmentbolag. 

  Jan- Ove Sundgren kommer att berätta om vad man bör vara uppmärksam på när det gäller investmentbolag, vilka utländska bolag det finns samt, förstås, mera om vår fond.

  Länk till fonden som är tillgänglig bl.a. hos Avanza kommer här: Kavaljer Investmentbolagsfond

  Länk till vår hemsida kommer här: www.kavaljer.se

  Länk till information om fonden hos Placera.se

  tydligt och attraktivt alternativ i större portföljer

   

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.