Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Föreläsning med aktieanalytikern Ingemar Carlsson "Teknisk analys" i Luleå lokalavdelning 10 september 2019.

  Lyssna till en föreläsning med den välkände aktieanalytikern Ingemar Carlsson i Luleå. Temat för kvällen är "Teknisk analys, börläget och aktiemarknaden". Läs mer och anmäl ditt deltagande på hemsidan för Luleå lokalavdelning www.aktiespararna.se/lulea.

  Ingemar Carlsson, Sveriges mest kända analytiker inom TA- skolan besöker glädjande nog åter Aktiespararna i Norrbotten!

  Detta är ett arrangemang av Aktiespararna som äger rum i grannstaden Luleå. Anmälningsformulär har nu öppnats på Luleå lokalavdelnings hemsida.

  Anmälan är obligatorisk till detta arrangemang, och kan endast ske till Luleå lokalavdelning, mer information  och proram för kvällen presenteras, på hemsidan för Luleå lokalavdelning, www.aktiespararna.se/lulea 

  Aktieanalytikern Ingemar Carlsson från Piteå och hans välkända företag Tendens i Sverige AB hittar du information om på hemsidan www.tendens.se

  Under hösten 2019 finns det även möjlighet att delta i ett flertal webbsända Workshops på temat "Börsen just nu" med Ingemar Carlsson. Dessa event kan man delta i hemifrån från sin egen dator. Under augusti startar också en Grundkurs i Teknisk analys on-line med den välkände föreläsaren. Detta följs sedan av en webbsänd Fortsättningskurs och Fördjupningskurs senare under hösten detta år, för dig som vill lära dig mer inom ämnesområdet.

  Se separat presentation på hemsidan för lokalavdelningen i Boden och företaget Tendens i Sverige AB när det gäller Workshops och utbildningar i Teknisk analys on-line.

   

  Välkomna!

   

   Aktiespararna Lokalavdelningen i Boden.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.