Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Föreläsningskväll med Peter Malmqvist om aktieanalys och företaget Vitrolife tisdagen 10 december - Ändrad lokal till BOX1

Föreläsningskväll med Peter Malmqvist om aktieanalys och företaget Vitrolife tisdagen 10 december på Culturen, Kopparlunden tisdagen 10 december kl.18 - 21
OBS! Ändrad lokal pga många anmälningar. Vi ska vara i BOX1.

wysiwyg_image

Peter Malmqvist är finansanalytiker och chef för uppdragsanalystjänsten Analysguiden hos Aktiespararna. Han har tidigare jobbat som chefsanalytiker på Remium och som lärare i redovisning och finansanalys på Handelshögskolan i Stockholm, samt varit ordförande i Sveriges Finansanalytikers Förening.

Peter kommer på vår aktiekväll berätta om aktieanalys och omvärldsfaktorer samt att ge sin syn på börsläget just nu.

wysiwyg_image

VITROLIFE

Vitrolifes affärsidé är att utveckla, producera och marknadsföra avancerade, effektiva och säkra produkter och system för fertilitetsbehandling.

Vitrolife grundades i Sverige 1994, då assisterad befruktning (IVF) fortfarande var ett nytt område. Vitrolifes grundare insåg hur viktiga odlingsmediernas egenskaper är för att få konsistenta och repeterbara resultat. Deras metoder för tillverkning av medier med hög och jämn kvalitet är fortfarande signifikativt för Vitrolife. Genom väl utförd produktutveckling, konsistenta kvalitetskontroller och förvärv av andra innovativa IVF-företag har Vitrolife växt i takt med världsmarknaden. Idag erbjuder Vitrolife en obruten kedja av kvalitetsprodukter som säkerställer resultat i varje del av IVF-behandlingen. Vår strävan att förbättra graviditetsresultat har aldrig varit starkare. Tillsammans med lika hängivna kliniker gör vi IVF-behandlingar mer lyckade och förverkligar fler människors drömmar om att få barn.

Vitrolife kommer på vår aktieträff presenteras av Thomas Axelsson, CEO

Välkomna!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.