Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Företagsbesök av TylöHelo hos Aktiespararna i Haparanda den 7 juni 2018. OBS! Förlängd anmälningstid till 25 maj.

  Bastuakademins världskongress äger rum i Haparanda. Denna kväll besöker TylöHelo Aktiespararna. Tomas Hjälmeby, Regional Sales Director för Skandinavien presenterar företaget. Obligatorisk anmälan se nedan. Kostnadsfritt. Fika. Lotteri. Öppet för alla!

  Bastubadande och dess hälsoeffekter har uppmärksammats alltmer de senaste åren inom forskningen, och nu arrangeras också en internationell kongress inom området i Norrbotten.

  I samband med ett researrangemang till Haparanda för medlemmar anordnar Aktiespararna Boden detta event på Studieförbundet Vuxenskolan.

  Detta Företagsbesök är öppet för alla, även ni som ännu inte tecknat ett medlemskap i föreningen Aktiespararna. Kostnadsfritt för samtliga. Vi bjuder på fika och ordnar ett närvarolotteri under kvällen.

  Den 7-10 juni äger Bastuakademins unika världskongress rum i Haparanda/Torneå och i samband med detta besöker arrangemangets huvudsponsor företaget TylöHelo Aktiespararna.

  Vi hälsar varmt välkommen till Tomas Hjälmeby som ger oss en djupare inblick i detta välkända bolag och dess historia under kvällen.

  Anmälan är obligatorisk via hemsidan för www.aktiespararna.se/boden, se under aktiviteter och aktuellt datum, där finns ett formulär för anmälan. Man kan också sända ett mail till kagkonsult@telia.com och meddela sitt deltagande.

  Ange kontaktuppgifter i din anmälan. Vid få anmälda kan detta event komma att ställas in, endast anmälda kommer att informeras om detta.

  Anmälan är obligatorisk senast 25 maj 2018.  Observera! Tidig anmälan då vi vill ge besked till föreläsaren i god tid.

  Ingen efteranmälan är möjligt. 

  Varmt välkommen önskar Aktiespararnas lokalavdelning i Boden.

  I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.