Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Företagsbesök FORTNOX & VERTISEIT

  Genom vårt samarbete med Unga Aktiesparare så blir vi inbjudna till deras event.
  Ta vara på möjligheten att få mer behållning av ditt medlemskap i Aktiespararna.
  Företagspresentationer är mycket givande inför din investering.

  wysiwyg_image

  Bifogar här en länk där du får noggrann information om eventet.
  https://www.ungaaktiesparare.se/aktiviteter/foretagspresentation-fortnox-och-vertiseit

  Eventet börjar 18:00 och pågår till ca 20:30. Vi bjuder på kaffe och någon enklare fika så se till att vara på plats i god tid för lite mingel innan presentationen börjar. 
  Både nybörjare och erfarna aktiesparare är givetvis varmt välkomna!"

  Har ni frågor? Kontakta Anders eller Hanna via informationen som står i inbjudan, längst ner.

  OBS! Anmälan gör du här på denna sida

  "Onsdagen den 27 november är du varmt välkommen på två inspirerande företagspresentationer av Fortnox och Vertiseit. Företagspresentationerna anordnas av Unga Aktiesparare Halmstad som nu bjuder in medlemmar från Aktiespararna.
  Eventet är gratis och öpper för alla. Är du inte medlem? Det gör inget, du är välkommen att delta och få vetskap om våra företagsträffar.

  Fortnox är en leverantör av webbaserade program för bland annat bokföring, fakturering, orderhantering, säljstöd och e-handel till mindre och medelstora företag. Bolaget är baserat i Växjö och aktiekursen har gått upp  med över 1200% (i skrivande stund) under den senaste 5 års perioden. Detta gör bolaget till en av Stockholmsbörsens riktiga ”kursraketer”, under denna period. Vi får besök av bolagets IR-chef som bland annat kommer att berätta om bolagets då nysläppta Q3 rapport.
   
  Vertiseit är ett retail tech-bolag och helhetsleverantör av digitala lösningar för kundupplevelser i butik. Bolaget erbjuder mjukvaruplattform, hårdvara samt strategi- och konceptutveckling för företagskunder. Exempel på kunder är Stena Line och Jula. Bolaget har sitt huvudkontor i Varberg och börsnoterades i maj 2019. Vi gästas av bolagets CFO som kommer att berätta om bolaget och deras framtidsplaner.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.