Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Företagsbesök hos Älmhults El-Mek AB samt information från Söderberg & Partner AB i Växjö och Simplicity AB, Varberg.

  Välkommen till Älmhults El-Mek Onsdagen den 22 november 2017, kl 18.30 – 21.00
  Stålgatan 5, Älmhult

  VD Håkan Nilsson Informerar om ÄLMHULTS EL-MEK. Företaget har sedan 1955 varit verksamma inom den elektromekaniska branschen. Från starten var företaget en konventionell maskinelektrisk verkstad för omlindningar, service och reparationer av motorer och maskiner. I mitten av 70-talet omlindades den första lyftmagneten och i skiftet mot 80-talet inleddes företagets egen produktutveckling. Därefter har i främsta hand olika maskiner och metoder för metallseparering utvecklats med högt egenställda krav.

  ÄLMHULTS EL-MEK ingår som helägt dotterbolag till IQR Solutions AB

  Fikapaus

  Därefter kommer Peter Bjuhr från Söderberg & Partner AB i Växjö att beskriva deras skräddarsydda och kvalificerade rådgivning, förvaltning samt analys utifrån kundens behov. Söderberg & Partner har 50 kontor i Sverige och Europa.

  Och kvällen avslutas med att Simon Hansen från Simplicity AB, Varberg informerar om deras fonder; Simplicity Norden samt 7 aktiefonder och ett antal räntefonder. Simplicity AB är ett privatägt och oberoende fondbolag med säte i Varberg, som grundades 2002 av VD Ulf Ingemarson.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.