Bli medlem
Bli medlem

Du är här

UMIDA GROUP och GÖTENE VIN & SPRITFABRIK, del av UMIDA GROUP, inbjuder till FÖRETAGSBESÖK med lunch i Götene 2017-10-18. OBS! FULLBOKAT!

  Besöket hos Umida Group i Götene en lyckad utflykt för de 63 aktiesparare från Lidköping/Götene som besökte bolaget. Allt från VD Katarina Nielsens presentation av företaget och rundvandring till provsmakning av produkterna.

  Umida Group, noterat på Aktietorget, inbjuder avdelningens medlemmar tillsammans med de egna aktieägarna till ett intressant besök i sin produktionsanläggning i Götene i syfte att informera om verksamheten och sina produkter.

  Affärsidén är att producera och sälja ur egen produktportfölj såväl alkoholhaltiga som alkoholfria drycker och matlagningsprodukter för storkök. Fabrikens produktion sker via olika linjer - flaskor, förifyllda och förslutna plastglas, bag in box, dunklinje m m.

  wysiwyg_image

  Bolagets VD Katarina Nielsen och personalen presenterar företaget och dess produkter. Efter att företaget bjudit på lunch sker rundvandring i anläggningen/produktionen samt provsmakning av alkoholfria drycker.

  Bilsamåkning från Sparbanken Lidköping arena kl 10.20.

  Anmälan snarast och senast 12 oktober på svarsformuläret till höger eller till Marie-Anne Broberg 0510-700 30 eller Arne Hedström 070-761 68 04. OBS! Begränsat deltagarantal, först till kvarn gäller! Såväl anmälan som eventuell avanmälan måste alltid ske! Meddela även eventuell allergi. 

  Välkommen till ett mycket intressant besök!

   

  =================================================

   VD Katarina Nielsen startade med en utförlig presentation av Umida Group, det handlade bl.a om affärsidén att importera vin som tappas på portionsförpackningar för servering på arenor t.ex fotbollsarenor. Vid vårt besök stod glöggen på tur då julen står snart för dörren, en av dem är Pluras Glögg. När vi stillat vår nyfikenhet om företaget var det dags för lunch. Nu hade magen fått sitt var det besök i produktionen på programmet, vi vandrade runt bland tappmaskiner för flaskor och portionsförpackningar. Vår guide i produktionen berättade om maskiner och strategi för att nå maxresultat. Som av en händelse när rundvandringen var avslutad hamnade vi i baren för provsmakning av företagets produkter vilket var mycket uppskattat av alla som inte hade en bilratt som väntade. Men även för dem fanns det hopp, när vi lämnade Umida Group fick alla med sig en presentförpackning från produktionen.

  Vi tackar Umida Group och VD Katarina Nielsen för ett mycket trevligt besök hos Er.

  Aktiespararna Lidköping/Götene

   

   

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.