Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Företagsbesök Knowit

  wysiwyg_image

  Knowit är ett av våra framgångsrikaste och lönsammaste konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. 

  Välkomna till en spännande kväll där vi får veta mer om vad som ligger bakom Knowits framgångar och hur framtiden kan tänkas se ut för såväl Knowit som branschen i stort.

  Det finns 40 platser för detta företagsbesök och som vanligt är det först till kvarn som gäller. Anmäl dig via formuläret till höger. 

  Vd Per Wallentin kommer att ta emot oss och bland annat tala om:

  • Vilka är de viktigaste parametrarna för att vara ett vinnande konsultbolag år 2020? Vad behöver man lyckas med?
    
  • Finns det någon "Digitalisering 2.0"? Alltså, vad är nästa steg i digitaliseringen när vi redan idag gör det mesta digitalt och med mobilen.
    
  • Hur akut är digitaliseringsbehovet i allmänhet och inom vissa sektorer i synnerhet? Vart kan vi förvänta oss en starkare respektive svagare digitaliseringstrend framöver?
    
  • Inflödet av ny arbetskraft har varit starkt under lång tid i takt med att efterfrågan varit god. Nu verkar dock tillgången sina rejält. Hur motverkar man en uppåtgående lönespiral?
    
  • På samma tema, ser Knowit störst konkurrens om personal från bolag innanför eller utanför konsultbranschen? Hur arbetar man för att attrahera och behålla rätt personer?
    
  • Kan man se några strukturella förändringar inom konsultbranschen de kommande 3-5 åren? Upplever vi exempelvis en konsolideringstrend och hur ser Knowit på inträdesbarriärerna framöver, vilka historiskt varit små på grund av konsultmäklare och småföretag.
    

  Agenda:
  17:45-18:00 Registrering och mingel med fika

  18:00-19:45 Föreläsning av Per Wallentin

  19:45-20:00 Avslutning

  Lite mer om Knowit:
  Sedan 1997 är Knowit noterat på OMX Stockholm och har från och med januari 2018 flyttats från Small Cap till Mid Cap-listan. Knowits börsvärde ökade med 75,3 procent under 2017 och uppgår nu (mars 2018) till drygt tre miljarder svenska kronor.

  Knowit består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland.

  Så här säger Knowit själva om vad det är som gjort dem så framgångsrika. ”Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag.”

  På Knowits hemsida kan du läsa mer: https://www.knowit.se/

  Varmt välkomna!
  Aktiespararna Stockholm Norrort

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.