Bli medlem
Bli medlem

Du är här

FÖRETAGSBESÖK MICROPOS MEDICAL

Varmt välkommen att besöka Micropos Medical som kommer presentera sin unika produkt RayPilot för prostatapositionering vid strålning av prostatacancer. RayPilot kan radikalt förkorta behandlingstid såväl som minska biverkningar från strålning.

wysiwyg_image

Presentationen kommer ske i Waterfront Hotels konferenslokaler vid Klippan, som ligger mitt emot företagets egna lokaler. För de som önskar finns möjlighet att efter presentationen besöka kontoret. Besöket kommer inledas med mingel och lättare förtäring som företaget bjuder på.

Micropos Medical är ett företag som tagit fram RayPilot för att förbättra strålbehandling av prostatacancer. Dagens prostatacancerbehandling ger ofta livskvalitetsnedsättande biverkningar för patienten. Eftersom prostatan kan röra på under behandlingen strålas även den omkringliggande friska vävnaden för att vara säker på att träffa cancertumören.

Micropos produkt RayPilot kan liknas vid en GPS för prostatan som tagits fram just för att strålningen skall kunna fokuseras på tumören och ej den friska vävnaden. RayPilot används idag som ett precisionshjälpmedel i syfte att minska biverkningarna och öka chansen att bota patienten.

Även om produkten har används kliniskt i drygt 8 år så har det tagit lång tid att få acceptans från sjukvården för produkten. Detta anses till stor del bero på att produkten krävt ett kirurgiskt ingrepp samt att strålbehandling normalt sett inte innefattar kirurgiska moment. Micropos arbetar därför nu med att lansera en produkt med samma fördelar men som helt tar bort behovet av kirurgi vilket helt och hållet tros förändra acceptansen hos sjukvården. Välkommen att höra bolagets VD, Tomas Gustafsson berätta mer om bolagets erfarenheter och den nya produkten HypoCath

Anmälan/Avgift
Du är hjärtligt välkommen att delta och anmälan sker genom överföring av 50 kronor till bankkonto på Handelsbanken: 6236-465 420 001 (clearingnr-kontonr). Ange efternamn i meddelandefältet. Anmäl dig samtidigt via anmälningsformuläret på vår hemsida eller maila oss Ditt namn, telefonnummer samt medlemsnummer till vår mailadress: Aktiespararnagoteborgpartille@gmail.com - Hit kan Du också maila frågor.

Det går även bra att ringa Johnny Wictorin som är ansvarig för träffen på tel. 0706-26 49 95. Antalet deltagare är max 50 personer. Vänligen anmäl Dig snarast men senast den 17 november.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.