Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Företagsbesök - Nordic Paper Holding AB's bruk i Bäckhammar

Välkomna på ett intressant företagsbesök på Nordic Paper Holding AB’s pappersbruk i Bäckhammar!

Nordic Paper Holding har tillverkat papper sedan slutet av 1800-talet. Pappret är en naturlig, förnyelsebar resurs med styrka, flexibilitet och speciella egenskaper anpassade för många olika användningsområden och slutprodukter. Pappret finns nästan överallt i din vardag. Exempel på användningsområden och produkter är: starkt säckpapper, bakplåtspapper, bakformar, transformatorer, korgmöbler, laminat, rostfritt stål, klimatkontrollsystem, tändstickor och diplom.

Nordic Paper Holding har ett antal produktionsanläggningar. Produktionsanläggningen i Bäckhammar är ett integrerat massa- och pappersbruk som producerar oblekt kraftpapper, iamKraft®. Förutom anläggningen i Bäckhammar så finns även produktionsanläggningar i Säffle, Åmotfors, Greåker (Norge) samt i Québec (Kanada).

Besöket på Bäckhammars bruk inleds med en företagspresentation av Anita Sjölander (Vd för Nordic Paper Holding AB) och Kristin Israelsson (brukschef för Bäckhammars bruk). Därefter tar vi en rundtur i deras produktionslokaler. Besöket avslutas med en frågestund där Anita och Kristin svarar på våra frågor.

Nordic Paper Holding AB är noterade på Nasdaq börsen i Stockholm.

Betalning sker kontant på plats.

Varmt välkomna på en intressant och trevlig kväll!

Hälsningar,

Ledningsgruppen Kristinehamn/Filipstad

Denna verksamhet sker i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan