Bli medlem
Bli medlem

Du är här

FÖRETAGSBESÖK PÅ BRIBO I NYBRO - EN DEL AV CTT SYSTEMS

  FÖRETAGSBESÖK PÅ BRIBO SOM INGÅR I CTT SYSTEMS

  CTT är marknads- och teknikledande leverantör av produkter för aktiv kontroll av luftfuktigheten i flygplanets kabin (förhöjer luftfuktigheten) och flygplanskroppen (förhindrar kondensation).

  Vår mission är att som ledande leverantör av produkter lösa paradoxen med för torr kabinluft och alltför blöta flygplan i syfte att berika flygbolagen, människorna ombord och miljön. På CTT har vi döpt det till ”Humidity in Balance”.

  CTT Systems är noterat på Stockholmsbörsens Small Cap-lista.

  I Nybro finns Bribo som är bolagets största produktionsenhet.

  Bribo presenteras av VD Tony Rosendal.

  Frågestund, kaffepaus.

  Kvällen avslutas med en guidad rundvandring i företagets lokaler.

  Max 50 personer.

  CTT Systems AB (“CTT”) med säte i Nyköping är börsnoterat på Small Cap-listan vid Nasdaq Stockholm, är marknadsledande leverantör och tillverkare av produkter till flygindustrin för aktiv kontroll av luftfuktigheten; i kabinen – för att höja luftfuktigheten – och i flygplanskroppen – för att förhindra kondensation.

  Våra produkter adresserar en paradoxal situation med extremt torr luft i flygplanskabinen samtidigt som flygplanen är blöta som en följd av kondensation och ackumulerat kondensvatten i flygplanskroppen.

  Våra produkter löser paradoxen genom att effektivt balansera luftfuktigheten inne i flygplanet (”Humidity in Balance”) vilket sänker drifts- och underhållskostnaderna och som över hela flygplanets livslängd ger flygbolagen signifikanta besparingar. Vidare skapas förutsättningar att aktivt höja luftfuktigheten i kabinen som förbättrar premium passagerarnas totalupplevelse.

  CTT CAIR™ dominerar marknadssegmentet för VIP (stora privatjets) med fler än 85 flygplan på alla Airbus och Boeings VIP plattformar. Våra kommersiella flygplansprodukter för att förhindra kondensation och höja luftfuktigheten i cockpit, besättnings viloutrymmen och passagerarkabinen är marknads- och teknikledande:

    
  Boeing 787: Basic Equipment (tier-1)
  Boeing 737 NG: BFE option
  Retrofitting all Boeing/Airbus Platforms
  A350XWB: SFE Option
  B777X: SFE Option
  Boeing 777: Retrofit
  A380/A30: Retrofit
  Boeing 787: Basic in Crew Rest (CRC). SFE in Flight Deck
  B777X: SFE option for Flight Deck/OFCR/OFAR
  A380: SFE option for CRC
  A350XWB: SFE option for Flight Deck/CRC
    
  • CTT har produkter på över 900 flygplan på fler än 50 flygbolag världen över.
  • CTT har omfattande erfarenhet och spetskompetens från mer än 20 år av framgångsrika retrofit installationer hos 30-talet flygbolag om sammanlagt drygt 450 flygplan.
  • CTT är vald som ensam leverantör till alla nya långdistansflygplan: A380, A350, B787 och B777X. För både B787 och B777X är CTT direktleverantör till Boeing.

  Frågestund och kaffepaus.

  Efter presentationen genomförs en guidad rundvandring i fabriken.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.