Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Företagsbesök på DIAB

  Vi träffas på DIAB för företagsbesök där vi får en rundvandring i produktionen och en presentation av bolaget och dess roll i Ratos koncernen av VD Anna Bjelm.

  wysiwyg_image

  Diab är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och säljer kärnmaterial till kompositkonstruktioner för bland annat fritidsbåtar, vingar till vindkraftverk och detaljer till flygplan, tåg, industriella applikationer och byggnader. Kärnmaterialen har en unik kombination av egenskaper såsom låg vikt, hög hållfasthet, isolationsförmåga och kemisk resistens. DIAB har produktionsenheter i Sverige, Italien, USA och Kina. DIAB ingår i Ratos koncernen sedan 2009.

  Under kvällen blir vi även bjudna fika.

  Anmälan görs senast måndagen den 8 april via formuläret på vår hemsida www.aktiespararna.se/laholm (om du saknar tillgång till internet, ring din lokala bank i Laholm, så knappar de in din anmälan på vår hemsida!)

  OBS!
  Använd ej funktionen lägg till gäst då denna ej räknas in i antalet deltagare och då ej blir anmäld till aktiviteten. Gör istället en anmälan för varje person som ska närvara på aktiviteten oavsett om de är medlemmar eller inte.

  Varmt välkomna!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.