Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Företagspresentationer med tema vårdbolag!

Välkomna till en företagskväll med tema vård, både för människor och djur. Under kvällen kommer två bolag från Ideon Sience Park i Lund att presentera sina verksamheter och vi är väldigt glada att få besök av dessa Skåneföretag.

Kvällens företagspresentationer har två saker gemensamt, de arbetar båda inom vårdsektorn och är belägna i Lund. Trots detta är det mycket som skiljer bolagen åt inte minst deras patienter och det kommer vi får lära oss mer om under kvällen då båda bolgen kommer få gott om tid för att presentera sina bolag. Läs mer kring våra besökande bolag här nedan.

Enzymatica AB är ett life science-bolag som utvecklar och säljer medicintekniska produkter mot infektionsrelaterade sjukdomar. Affärsidén är att erbjuda effektiv hjälp mot några av våra vanligaste folksjukdomar där virus eller bakterier spelar en avgörande roll. På så sätt bidrar vi till förbättrad hälsa och ökat välbefinnande, vilket i sin tur kan ge positiva hälsoekonomiska effekter. Produkterna är baserade på en barriärteknologi, som inkluderar marina enzymer. Bolagets första produkt är ColdZyme® Munspray som kan förhindra förkylning, och kan förkorta sjukdomsperioden. Produkten har lanserats på ett tiotal marknader. Strategin är att fortsätta växa genom att stärka positionen på befintliga marknader och expandera till fler geografiska marknader via etablerade partners. Bolaget har huvudkontor i Lund och är listat på Nasdaq First North. För mer information, besök: www.enzymatica.se

European Institute of Science ABs affärskoncept bygger på att förse den veterinära hälso- och sjukvårdsmarknaden med kvalitetsfulla egna och externa produkter som bidrar till ökad effektivitet, och som i förlängningen leder till lägre kostnader för våra kunder och förbättrad vårdkvalitet för våra kunders patienter. Våra produkter baseras på olika teknologiplattformer som kan expanderas till ett stort antal nya patientnära applikationer. I dagsläget tillhandahåller European Institute of Science AB egna veterinära produkter för snabb blodanalys för att kunna ta fram markörer som används kliniskt dagligen bl a för att följa den inflammatoriska processen vid infektioner och för att reducera användandet av antibiotika inom djurvården. European Institute of Science AB har i mer än 25 år varit verksamt inom området LifeScience. Vi har under denna tid tillsammans med våra aktieägare skapat och byggt upp ett tiotal högteknologiska patentfamiljer samt fyra noterade avknoppningsbolag belägna i nära anslutning till Lunds Universitet. Bolaget och dess styrelseledamöter har tidigare varit med om att bygga upp en kommersiell veterinärdiagnostisk verksamhet. För mer information, besök: http://www.euris.org/

OBS!
Använd ej funktionen lägg till gäst då denna ej räknas in i antalet deltagare och då ej blir anmäld till aktiviteten. Gör istället en anmälan för varje person som ska närvara på aktiviteten oavsett om de är medlemmar eller inte.

Glöm inte skriva in din mailadress vid anmälan så vi kan nå dig med eventuell information.
Har du några frågor så är du välkommen att skriva till ansvarig för aktivitet via mail eller telefon, uppgifter hittar du till höger under anmälningsformuläret.

Betala gärna in anmälningsavgiften innan ni kommer till aktiviteten via swish till numret 0725-007218 Aktie Halmstad. Om ni inte har swish går det bra att betala med jämna kontanter på plats. Observera att förinbetalning inte på automatik innbär att man är anmäld utan anmälan måste göras via hemsidan.

Varmt välkomna!

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.