Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Fortsättningskurs del 1 - Aktieanalys med Hitta kursvinnare mm Fullt!

  Utbildning vänder sig till dig som är intresserad av och vill lära mer om aktieanalys med hjälp av analysprogrammet Hitta kursvinnare, Analysguiden mm.
  Avgift för kursen är 250 kr för årsmedlemmar och 595 kr för icke-medlemmar. Se nedan.

  Utbildningen är fullbokad, om du vill stå på reservlista meddela detta på maud.lindh@live.se.

  Utbildningen består av två tillfällen. När du anmält dig till första tillfället och betalat kusavgiften har du automatiskt en plats vid andra kustillfället!

  Vid första tillfället 11 oktober går vi igenom och diskuterar utgångspunkter och hjälpmedel vid aktieanalys samt görs en demonstration av hur man genomför Hitta kursvinnare-analyser. Vid kursens andra tillfälle 24 oktober ägnar vi oss uteslutande åt egna aktieanalyser med hjälp av Hitta kursvinnare-programmet mm i syfte att tillsammans skapa en lönsam aktieportfölj.

  Kvällens innehåll:

  • Utgångspunkter för aktieanalys
  • Gyllene regler
  • Fundamental analys och teknisk analys
  • Hur man bygger en balanserad och lönsam portfölj
  • Tidsperspektiv/tidshorisont
  • Hitta kursvinnare-programmet - förutsättningar och programmets sju delar med respektive innehåll
  • Analysguiden
  • Informationskällor
  • Nyckeltal
  • Demonstration/analys av Hitta kursvinnare-programmet

  En lämplig kursbok är "Hitta kursvinnare - Konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys" av Anders Haskel. Boken kan beställas via aktiespararna.se under fliken högst upp på sidan med rubriken Våra tjänster. Klicka på bokhandel, så hittar ni boken där, den kostar 159 kronor.

  Tag gärna med egen dator med Hitta kursvinnare-programmet installerat. Obs! att det finns en gratis provperiod för nedladdning på hemsidan! Vi använder Hitta kursvinnare PRO vid båda utbildningstillfällena. 

  Avgift för kursen är 250 kr för årsmedlemmar och 595 kr för icke-medlemmar och gäster. 595 kr är densamma som avgiften för ett årsmedlemskap i Aktiespararna, varför vi rekommenderar detta, du blir då medlem och betalar 250 kr för kursen. Obs! Avgiften avser de två kurstillfällena.

  Antalet platser är begränsat till 20, så först till kvarn gäller. Anmälningsavgiften måste betalas i god tid före kursstarten.

  Medlemsnummer skall anges vid anmälan (medlemsnumret står på medlemskortet, som skickas ut årligen med inbetalningskortet), finns även på tidningen.

  Pga problem med kontanthantering så betalas avgiften för kursen till plusgirokonto 574305-9. Märk betalningen med Uppsala 316 + fullständigt namn + telefonnummer, så att vi kan känna igen er inbetalning (plusgirokontot delas med flera lokalföreningar). Betalningen ska vara oss till handa senast tisdagen 9 oktober, kl. 12.00.

  Anmälan är bindande. Vi debiterar en avgift på 150 kr om inte avbokning skett före tisdag 9 oktopber kl. 12.00.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.